Sport

FCSB – Universitatea Craiova 4-1. Oltenii se făcură de râs și fără Ouzounidis. Cum arată clasamentul. Video

La primul meci fără grecul Marinos Ouzounidis pe bancă, Universitatea Craiova s-a făcut de râs în deplasarea de pe Arena Națională cu FCSB, pe care a pierdut-o fără drept de apel, cu 1-4.
25.07.2021 | 23:14
FCSB  Universitatea Craiova 41 Oltenii se facura de ras si fara Ouzounidis Cum arata clasamentul Video
ADVERTISEMENT
25-07-2021
20:26

Cum arată clasamentul din Liga 1 după FCSB - Universitatea Craiova 4-1

În fața a 10.123 de spectatori, FCSB a câștigat clar derby-ul de pe Arena Națională cu Universitatea Craiova, scor 4-1, și a urcat până pe locul 3 în clasamentul Ligii 1.

25-07-2021
18:28

FCSB - Universitatea Craiova 4-1 (Moruțan 6, Oct. Popescu 16, Cordea 43, Mateiu 61 aut. / Markovic 64)

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 80: Șutul lui Baiaram din marginea careului este reținut de Vlad.

Min. 69: Fl. Tănase și Cordea sunt înlocuiți la FCSB de Ondrasek și Cristi Dumitru.

Min. 64: GOOOL U CRAIOVA! Markovic se distrează cu 3 fundași ai gazdelor și înscrie din unghi, cu un șut la colțul scurt.

Min. 62: Florinel Coman l-a înlocuit pe Octavian Popescu.

Min. 61: GOOOL FCSB! Florin Tănase pătrunde în careu, Mateiu vine în viteză din spate și, în încercarea de a respinge, trimite în propria poartă.

Min. 56: Markovic și Vlădoiu au intrat la Universitatea Craiova în locul lui Bic și Conte.

Min. 46: Oaidă intră în locul lui Dumiter la FCSB.

Min. 43: GOOOL FCSB! Cordea e omul meciul până acum. După ce a oferit assist-uri la primele două reușite, a marcat al treilea gol al gazdelor după ce i-a „furat” o minge lui Bancu, a pătruns în careu și l-a învins pe Pigliacelli cu un șut la colțul scurt.

Min. 38: Cordea șutează de la 25 de metri cu pământul, dar Pigliacelli reține.

Min. 28: Ghinion imens pentru craioveni, care îl pierd și pe Cîmpanu, accidentat. A fost înlocuit de Baiaram.

Min. 17: Andrei Ivan are probleme musculare și este înlocuit cu Gustavo.

Min. 16: GOOOL FCSB! Cordea pătrunde pe dreapta, centrează în careu până la Octavian Popescu, iar acesta reia plasat cu latul în plasă.

Min. 8: Andrei Ivan trimite puțin pe lângă de la 16 metri.

Min. 6: GOOOL FCSB! Moruțan șutează fabulos de la peste 25 de metri, în diagonală, direct în vinclu.

Min. 5: Bine lansat de Pigliacelli, Andrei Ivan pătrunde singur în careu, însă greșește pasa către Koljic, aflat singur în fața porții.

Min. 1: A Început partida.

În tribunele Arenei Naționale sunt prezenți și Cosmin Olăriu, fost antrenor la echipa lui Gigi Becali, și Gino Iorgulescu, președintele LPF.

25-07-2021
16:55

Echipele de start la FCSB - Universitatea Craiova

Au apărut echipele de start la FCSB – Universitatea Craiova.

  • FCSB: Vlad – Haruț, Crețu, Vucur, Șerban – Moruțan, Ov. Popescu, Tănase – Cordea, Dumiter, Oct. Popescu. Rezerve: Straton, Crețu, Coman, Ondrasek, Vînă, Dumitru, Perianu, Oaidă, Radunovic. Antrenor: Dinu Todoran
  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Conte, Găman, Bălașa, Bancu – Mateiu, Bic – Cîmpanu, Nistor, Ivan – Koljic. Rezerve: Lazar, Vlădoiu, Vătăjelu, Constantin, Căpățînă, Screciu, Baiaram, Markovic, Gustavo. Antrenor: Dragoș Bon

Meciul FCSB – Universitatea Craiova are loc duminică, 25 iulie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 2-a din Liga 1, fiind considerat evenimentul principal al acestei runde. Universitatea Craiova a plecat cu dreptul, 1-0 pe teren propriu cu FC Argeş, bucureştenii au revenit cu un egal alb de la Botoşani.

Unde se joacă meciul FCSB – Universitatea Craiova

Confruntarea FCSB – Universitatea Craiova se dispută duminică, 25 iulie, de la ora 21:30, pe Arena Naţională din Bucureşti, în etapa a 2-a din Liga 1 şi fiind vorba despre jocul vedetă al rundei este de aşteptat ca în tribune să ia loc minim zece mii de spectatori, pentru că sunt aşteptaţi şi susţinători ai echipei oltene.

ADVERTISEMENT

Conducerea FCSB a reuşit să facă pace de curând cu liderii galeriei şi aceştia au promis revenirea în număr mare la meciuri. La partida cu Şahtior Karagandy, din turul 1 preliminar al Conference League, ei s-au ținut de cuvânt şi la joc au asistat circa 4.000 de spectatori. Acum se estimează că numărul va fi mult mai mare.

Cine televizează partida FCSB – Universitatea Craiova

Partida FCSB – Universitatea Craiova se joacă duminică, 25 iulie, de la ora 21:30, pe Arena Naţională, în etapa a 2-a din Liga 1 şi este transmisă în direct pe micile ecrane de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti, vremea este caniculară, fără precipitaţii, dar la ora partidei temperatura va scădea sub 30 de grade, undeva între 27-28 de grade. Condiţii destul de bune pentru un meci de asemenea calibru, care a fost încredinţat lui Istvan Kovacs, unul dintre cei doi arbitri români prezenţi la EURO 2020.

Ce jucători importanţi lipsesc din întâlnirea FCSB – Universitatea Craiova

Dinu Todoran, cel care figurează în organigrama clubului FCSB drept antrenor principal, a primit o importantă gură de oxigen prin reapariţia după mai bine de trei luni a internaţionalului Florinel Coman, accidentat în partida România – macedonia de Nord din preliminariile CM 2022. El a jucat ultimele 20 de minute în meciul din Conference League şi acum ar putea mai mult spaţiu. În rest, rămân out Olaru, Şut şi Miron, iar portarul Târnoveau e cu naţionala olimpică la Tokyo.

ADVERTISEMENT

La craioveni, acelaşi probleme, cu Paul Papp continuându-şi recuperarea şi cu Ştefan Bairam încă nerefăcut complet, dar ar putea totuşi lua loc pe bancă. În rest, nu sunt probleme de lot şi oltenii au mare nevoie de un rezultat pozitiv înaintea returului din Conference League, acasă cu Laci, în faţa căreia au pierdut în Albania cu 1-0.

Echipele probabile în FCSB – Universitatea Craiova

  • FCSB: A. Vlad – Haruț, Al. Crețu, Vucur, Radunovici – Moruțan, Ov. Popescu, Vână – Oct. Popescu, Fl. Tănase, Fl. Coman. Antrenor: Dinu Todoran
  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, V. Găman, M. Constantin, Bancu – Mateiu, Bic – Gustavo, Nistor, A. Ivan – Koljici. Antrenor: Dragoș Bon
ADVERTISEMENT

Cutremur în Bănie: grecul Marinos Ouzounidis a fost demis!

FCSB a făcut un meci slab cu kazahii de la Şahtior Karagandy în Conferenece League, câştigând doar cu 1-0 şi fiind la un pas de a fi egalată în ultimele minute. Becali i-a pus deja la index pe nou veniţii Vucur şi Ondrasek şi a preferat în a doua parte să îi bage pe Musi, 17 ani, şi Ianis Stoica, 18 ani, dereglând complet mecanismul echipei.

La Craiova e şi mai rău. Patronul Mihai Rotaru l-a demis pe antrenorul elen Marinos Ouzounidis după eşecul de la Laci şi la meciul cu FCSB pe bancă va sta interimarul Dragoş Bon, care a mai avut acest rol, fără a pierde vreun meci, înainte de venirea grecului. În plus, vedeta echipei, Alex Cicâldău, a fost vândut la Galatasaray pentru 6,5 milioane euro,.

Cote la pariuri pentru jocul FCSB – Universitatea Craiova

Bookmakerii acordă credit celor de la FCSB, mai ales acum când la Universitatea Craiova nu e deloc linişte şi oltenii au rămas şi fără un om de bază. 2,10 e cota în favoarea FCSB faţă de 3,40 cât au primit juveţii. Un gol al acestora are cotă bună, 1,45.

Ultimele două confruntări directe la Bucureşti au însemnat un egal şi o victorie pentru Universitatea Craiova, dar ele nu au făcut altceva decât să întrerupă o serie lungă de eşecuri consecutive ale oltenilor în partidele cu FCSB, care i-a bătut cam pe unde i-a prins.

ADVERTISEMENT