Sport

FCSB – Universitatea Craiova 0-2, în Casa Pariurilor Liga 1. Alb-albaștrii dau lovitura pe Arena Națională. Video

FANATIK vă prezintă informaţii despre meciul FCSB - Universitatea Craiova, care se joacă duminică, 3 aprilie, de la ora 19:00, pe Arena Naţională, în etapa a 3-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1.
03.04.2022 | 17:24
FCSB  Universitatea Craiova 02 in Casa Pariurilor Liga 1 Albalbastrii dau lovitura pe Arena Nationala Video
Bucurie fără margini în tabăra Universității Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
03-04-2022
14:24

FCSB - Universitatea Craiova 0-2 (Ivan 45+2, Bic 74)

LIVE. FCSB – Universitatea Craiova 0-1 (Ivan 45+2 pen.) VIDEO

Min. 90+5: Fluier final. Universitatea Craiova se impune pe Arena Națională și se apropie la patru puncte de locul al doilea, în timp ce roș-albaștrii fac un nou pas greșit în lupta pentru titlu.

Min. 90+4: Tănase reia periculos cu capul o minge centrată din corner de Oct. Popescu, dar Pigliacelli respinge de sub bară.

Min. 88: Keșeru șutează din lovitură liberă de la marginea careului, dar mingea se duce peste poarta oltenilor.

Min. 80: Dublă schimbare la Universitatea Craiova. Gustavo și Vătăjelu sunt înlocuiți de Constantin, respectiv Vlădoiu.

Min. 75: Schimbare la FCSB. Crețu îi lasă locul în teren lui V. Gheorghe.

Min. 74: Goool Universitatea Craiova! Bic profită de o respingere a defensivei roș-albastre în urma unei aruncări de la margine și dublează avantajul echipei sale printr-un voleu superb, cu exteriorul.

Min. 73: Laurențiu Reghecampf mută din nou. Baiaram intră în locul lui Nistor.

Min. 64: Dublă schimbare și la Universitatea Craiova. Koljic și Mateiu sunt înlocuiți cu Markovic, respectiv Bic. 

Min. 59: Cristea îl ia la țintă pe Pigliacelli cu o lovitură de cap, apoi balonul sare la Șut, dar acesta este blocat în momentul execuției.

Min. 55: Roș-albaștrii aleargă după egalare. Oct. Popescu ia o acțiune pe cont propriu, pătrunde în careu, lateral stânga, dar șutează în plasa laterală.

Min. 46: Dublă schimbare la FCSB. Edjouma și Coman sunt înlocuiți de Keșeru, respectiv Cordea.

Min. 45+2: GOOOL Universitatea Craiova! Andrei Ivan transformă lovitura de pedeapsă cu un șut puternic. Pauză pe Arena Națională.

Min. 45: Andrei Ivan obține un penalty după o intervenție a lui Iulian Cristea. Decizie discutabilă a lui Feșnic.

Min. 37: Cea mai mare ocazie a partidei. Vinicius reia din centrul careului, cu o lovitură de cap, dar Pigliacelli respinge.

Min. 15: Târnovanu iese și reține din picioarele lui Alexandru Crețu.

Min. 7: Edjouma trimite balonul în poartă, dar Horațiu Feșnic anulează reușita. A fost o decizie corectă, jucătorul FCSB a comis henț.

Min. 3: Octavian Popescu are prima ocazie a partidei. Trage peste din poziție excelentă.

Min. 1: A început partida.

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Vinicius, Cristea, Radunovic – Olaru, Șut, Edjouma – Oct. Popescu, Tănase, Coman. Rezerve: Vlad, Miron, Dumiter, Stoica, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Keșeru, Mamut, Cordea. Antrenor: Toni Petrea.

U Craiova: Pigliacelli – Bancu, Screciu, Papp, Vătăjelu – A. Crețu, Mateiu – Ivan, Nistor, Gustavo – Koljic. Rezerve: Lazar, Constantin, Căpățînă, Vlădoiu, Bic, Roguljic, Baiaram, Cîmpanu, Markovic. Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

Meciul FCSB – Universitatea Craiova are loc duminică, 3 aprilie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei a 3-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. Este partida care opune pe ocupantele locurilor 2 şi 3, cu menţiunea că între ele există o diferenţă de şapte puncte în favoarea bucureştenilor.

Unde se joacă meciul FCSB – Universitatea Craiova

Întâlnirea FCSB – Universitatea Craiova se dispută duminică, 3 aprilie, de la ora 19:00, pe Arena Naţională din Capitală, în etapa a 3-a din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. Fiind şi o vreme ideală pentru fotbal este de aşteptat ca în tribune să ia loc câteva mii de spectatori, nu neapărat numai fani ai celor două echipe.

ADVERTISEMENT

Fanii FCSB sunt în conflict cu conducerea clubului, în special cu patronul Gigi Becali şi la ultimele meciuri au venit în număr redus la stadion sau au decis să nu mai însoţească echipa în deplasare. Un meci împotriva oltenilor a fost însă mereu o partidă de impact, la care vin şi cel puţin câteva sute de susţinători ai echipei din Bănie, aşa încât sunt premise să avem spectacol cât de cât şi în tribune.

Cine transmite la TV partida FCSB – Universitatea Craiova

Partida FCSB – Universitatea Craiova se joacă duminică, 3 aprilie, de la ora 19:00. pe Arena Naţională, în etapa a 3-a din play-off şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti nu mai sunt acele zile deosebit de calde, cu peste 23 de grade în termometre, maxima zilei urmând a se situa undeva în jurul valorii a 13-14 grade iar la ora partidei va scădea nu cu mult, la 9-10 grade, dar fără pericol de precipitaţii. Va conduce acest meci arbitrul Horaţiu Feşnic, din Cluj, contestat de partea olteană.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FCSB – Universitatea Craiova

Toni Petrea poate răsufla mult mai uşurat. Cel mai important om din defensivă, fundaşul central brazilian Vinicius, este refăcut şi a fost inclus în lot pentru meciul cu Universitatea Craiova, dar cel mai probabil va lua loc pe bancă, preferându-se soluţia Cristea – Miron. Ionuţ Panţâru are pusă serios cariera sub semnul întrebării. Florin Achim e și el indisponibil temporar.

ADVERTISEMENT

La craioveni Laurenţiu Reghecampf nu îi are la dispoziţie pe francezul Houri şi pe Ionuţ Vână, ambii mijlocaşi fiind accidentaţi. Cuplul de fundaşi centrali Găman – Marius Constantin se află foarte aproape de revenirea în programul de pregătire, dar deocamdată ei nu au primit acceptul medicilor.

Cote la pariuri la jocul FCSB – Universitatea Craiova

Bookmakerii merg destul de evident pe mâna echipei lui Toni Petrea, deşi cota acordată la victorie este una ridicată, 2,20 în timp ce oaspeţii au primit 3,60. Şansă dublă 1X are valoare 1,40, şansă dublă X2 ajunge la 1,70. Un gol marcat de olteni are cotă 1,60 iar în privinţa numărului de goluri plaja 2-5 goluri are cotă 1,40.

ADVERTISEMENT

În general Universitatea Craiova a cam venit precum mielul la tăiere la Bucureşti în ultimul deceniu. Abia în sezonul precedent golul lui Cicâldău, acum la Galatasaray, a făcut ca Universitatea să obţină victoria cu scorul de 1-0. Dar linia generală a însemnat de cele mai multe ori victorie, în majoritatea cazurilor fără probleme, pentru bucureşteni.

ADVERTISEMENT