Fotbal intern

FCSB – Universitatea Craiova se va disputa cu acoperișul Arenei Naționale închis. Atmosferă incendiară în derby

06.03.2020 | 20:12
FCSB  Universitatea Craiova se va disputa cu acoperisul Arenei Nationale inchis Atmosfera incendiara in derby
ADVERTISEMENT

Duminică, de la ora 20:30, FCSB primește replica celor de la Universitatea Craiova, în derby-ul etapei a 2-a din play-off. Pe Arena Națională din Capitală se anunță o atmosferă de mare meci, cu mulți fani de ambele părți. Și organizatorii au luat o decizie care să sporească ambianța de la acest meci încins.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 4,15 este cota pentru ”Total goluri: 4-6”. Vezi aici toate cotele!


FCSB – Universitatea Craiova, duel cu acoperișul tras pe Arena Națională

Primul mare meci al ediției curente din play-off-ul Ligii 1 se va juca în Capitală. Pe Arena Națională, FCSB va încerca să se mențină teoretic în lupta pentru titlu și să învingă pe Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, gruparea olteană vizează rămânerea în plasa liderului CFR Cluj, iar pentru asta are nevoie de o victorie, lucru imposibil cu FCSB, în București, de-a lungul ultimelor șase sezoane.

În cursul zilei de vineri, organizatorii partidei din Capitală au luat o decizie menită să sporească atmosfera de mare meci din tribune.

ADVERTISEMENT

Gazdele au anunțat, într-o postare pe pagina oficială de Facebook, că acoperișul Arenei Naționale va fi închis la partida din etapa a 2-a de play-off.

În aceste condiții, se așteaptă cele două galerii care nu vor lipsi de la Arenă să creeze o atmosferă incendiară duminică seara.

ADVERTISEMENT

Vreme ploioasă în Capitală la ora meciului

Prin decizia de a menține acoperișul tras pe Arena Națională, organizatorii au luat cu siguranță în vedere și prognoza meteo din aceste zile.

Astfel, conform site-urilor de specialitate, la București se anunță un weekend ploios, iar la ora meciului FCSB – Universitatea Craiova șansele de ploaie trec de 70%.

ADVERTISEMENT

FCSB – Craiova, meci de titlu sau nimic pentru gazde

FCSB se află într-o pasă extrem de proastă în meciurile din Liga 1, iar duelul cu Craiova reprezintă ultima șansă de a se mai agăța de speranțele la titlu.

Distanța față de CFR Cluj e deja de 6 puncte, iar un meci fără victorie cu oltenii ar însemna, practic, însă o ratare a titlului. Ar fi a cincea.

Dincolo, Craiova e la 3 puncte de CFR Cluj și încă speră că poate da atacul asupra campioanei. Trupa lui Petrescu are o deplasare grea, la Mediaș.

ADVERTISEMENT
Tags: