Fotbal intern

FCSB, urmărită în cantonamentul din Spania de un fost antrenor de la Real Madrid şi Barcelona

15.01.2019 | 15:01
FCSB urmarita in cantonamentul din Spania de un fost antrenor de la Real Madrid si Barcelona

Sârbul Radormir Antic, cel care a antrenat echipe precum Real Madrid, Atletico Madrid şi Barcelona, a mers să îi urmărească pe jucătorii de la FCSB în stagiul de pregătire din Marbella, Spania, acolo unde vor sta până pe 24 ianuarie.

Fostul mare antrenor care a ajuns la vârsta de 70 de ani a stat câteva minute la şedinţa de pregătire a FCSB-ului de marţi dimineaţa, anunţă gsp. Mai mult, Radomir Antic şi-a adus aminte de Gică Popescu, Gică Hagi, Cosmin Contra şi Didi Prodan când a auzit de România şi a avut un mesaj pentru primii trei.

FCSB, urmărită în Spania de Radormir Antic

Salutări lui Gică Hagi, mi-e dor de tine, de Popescu, de Contra. Am mulţi prieteni români. Sunt mândru să fiu antrenorul care i-a avut pe cei mai mari fotbalişti români. Hagi nu e doar mare, ci şi un caracter uriaş. Didi Prodan îmi era prieten bun. M-a întristat mult pierderea lui”, a spus Radormir Antic, fostul antrenor de la Real Madrid, Bacelona şi Atletico Madrid, conform sursei citate mai sus.

Cine este Radomir Antic:

Radomir Antic în perioada când era antrenorul Barcelonei
Radomir Antic în perioada când era antrenorul Barcelonei

În vârstă de 70 de ani, Radomir Antic este liber de contract în prezent după ce ultima dată a pregătit-o pe HB Zhongji. Sârbul a pregătit pe parcursul carierei echipe precum SD Luneng, naţionala Serbiei, Celta Vigo, FC Barcelona, Real Oviedo, Atletico Madrid, Real Madrid, Real Zaragoza şi Partizan Belgrad.

FCSB va juca trei meciuri amicale în stagiul de pregătire din Spania:

  • 17 ianuarie – FCSB – FC Luzern (Elveţia)
  • 20 ianuarie – FCSB – Shanghai Greemland Shenhua (China)
  • 23 ianuarie – FCSB – FC Dynamo Kyiv (Ucraina)

FCSB a terminat anul 2018 pe locul 2, cu 40 de puncte, la 6 în spatele liderului CFR Cluj. “Roş-albaştrii” au 12 victorii, 4 remize şi 5 înfrângeri. Vicecampioana României va juca primul meci din 2019 cu Dunărea Călăraşi, sâmbătă, 2 februrie, ora 14.00.