Sport

Scandalul făcut de Mihai Stoica are urmări! Greșeli uriașe de arbitraj la ambele goluri marcate de FCSB. Video

FCSB a acuza arbitrajul pro CFR Cluj însă echipa lui Gigi Becali a beneficiat imediat de o decizie a arbitrului Marian Barbu, care a acordat un penalty destul de ușor la Octavian Popescu.
05.12.2021 | 23:15
Scandalul facut de Mihai Stoica are urmari Greseli uriase de arbitraj la ambele goluri marcate de FCSB Video
ADVERTISEMENT
05-12-2021
21:20

Nouă greșeală a lui Marian Barbu pro FCSB

UTA a reușit să egaleze și a fost foarte aproape să preia conducerea pe Național Arena, până când arbitrul Marian Barbu a ieșit din nou la rampă și a acordat încă un penalty pentru FCSB.

Doar că înainte de hențul provocat de Vinko Medimorec, Andrei Dumiter a ieșit cu mingea în afara terenului, așa că penalty-ul nu trebuia să fie acordat de către centralul Marian Barbu. Florin Tănase a transformat lovitura de la 11 metri, iar FCSB a câștigat partida cu 2-1.

Echipa lui Toni Petrea a reușit să deblocheze tabele după ce Marian Barbu a acordat un penalty în minutul 22 și transformat de căpitanul Florin Tănase.

Mihai Stoica a tunat și a fulgerat după victoria lui CFR Cluj în deplasare cu Chindia Târgoviște și managerul general FCSB consideră că ardelenii sunt avantajați flagrant de arbitraj.

ADVERTISEMENT

Strategia lui Mihai Stoica dă roade! FCSB primește penalty la 24 de ore distanță după ce s-a plâns de arbitrajul pro CFR Cluj

Mijlocașul ofensiv al celor de la UTA, brazilianul Roger, s-a aflat într-un duel cu Octavian Popescu în minutul 22 al meciului de pe Național Arena. VEZI VIDEO AICI.

FCSB - UTA și momentul duelului dintre Octavian Popescu și Roger
FCSB – UTA și momentul duelului dintre Octavian Popescu și Roger. Sursă foto: captură Digi Sport

„Perla” lui Gigi Becali este cunoscut drept un specialist în obținerea penalty-urilor controversate pe care le-a obținut de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Tavi Popescu a căzut destul de ușor în momentul contactului cu Roger, iar Marian Barbu a arătat punctul cu var pentru o presupusă piedică, deși era foarte greu de văzut exact ce s-a întâmplat la acea fază.

Mihai Stoica a acuzat dur arbitrajul de la Chindia Târgoviște – CFR Cluj: „E viciere de rezultat. Radu Petrescu trebuia exclus”

Mihai Stoica a izbucnit în direct la Telekom Sport după o nouă victorie a lui CFR Cluj și consideră că la golul marcat de ardeleni arbitrul ar fi trebuit să sancționeze cu henț.

ADVERTISEMENT

„Nu am văzut în viața mea henț mai clar. Îi mai lipsea să o bage în geantă. Probabil că nu a dat penalty pentru CFR Cluj pe final pentru că știa că a fost henț. Plus că trebuia eliminat și Boateng”. – Mihai Stoica

„Este viciere de rezultat. Din nou! Să nu vă mai mirați de ce are CFR Cluj un avans atât de mare. Să vă mirați când va fi arbitrată corect.

Același arbitru care a inventat fault la Sibiu – CFR și a făcut-o campioană pe CFR și a retrogradat Voința. Când Beto a dat cu piciorul în pământ. A inventat atunci! Acum i-a intrat ceva în ochi și nu a văzut că a luat-o Costache cu mâna.

ADVERTISEMENT

Trebuia exclus definitiv de atunci Petrescu. E clar că ai interes când inventezi. Suntem bătaia de joc a tuturor. Dacă aveam VAR se rezolvau multe”, a mai spus managerul general al FCSB.

Penalty-ul dictat de centralul Marian Barbu, ironizat în direct: „Fază de circ ce a făcut Octavian Popescu! Nici vorbă de penalty!”

Faza din care FCSB a deschis scorul la isterizat pe Decebal Rădulescu care consideră că presiunile lui Mihai Stoica au dat roade: „Fază de circ ce a făcut Octavian Popescu! Nici vorbă de penalty! Cartonas galben pentru simulare. A inceput sa fie un campionat al furaciunilor intre FCSB și CFR Cluj”.

Fostul jucător al Stelei, Narcis Răducan a fost de asemenea de acord și consideră că nu trebuia dictată lovitură de la unsprezece metri: „Nici eu nu am văzut penalty. La prima vedere nu a fost nimic. Dar poate ne scapă ceva”.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaș – FCSB: 1,70 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT