Sport

FCSB va avea un nou antrenor! Anunţul lui Mihai Stoica: “Zilele următoare îl vom confirma. Nu este român!”

Mihai Stoica a făcut un anunț surprinzător pentru fanii FCSB-ului, anunțându-i că echipa va avea în curând un antrenor străin.
10.03.2023 | 20:58
FCSB va avea un nou antrenor Anuntul lui Mihai Stoica Zilele urmatoare il vom confirma Nu este roman
FCSB va avea un nou antrenor. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României l-a atacat pe Csaba Asztalos, după ce președintele CNCD a avut o reacție dură în exclusivitate pentru FANATIK la adresa lui Mihai Stoica, în urma declarațiilor făcute cu privire la rejucarea partidei dintre Sepsi și FC U Craiova.

Mihai Stoica, anunț surprinzător despre noul antrenor al FCSB-ului

Mihai Stoica a făcut un anunț surprinzător pentru fanii FCSB-ului, anunțând că vicecampioana României va avea un nou antrenor, cu licență, dar care nu este român. Ultimul antrenor străin pe care FCSB l-a avut este Ronny Levy, în sezonul 2011-2012.

ADVERTISEMENT

„Cred că la problema antrenorilor ne puteam inspira din Franța, dacă tot ne-am inspirat din Belgia și din Olanda. O să aducem un antrenor cu licență Pro.

O să fie un antrenor cu licență, care să nu fie formal, avem variante și îl vom anunța în câteva zile. Nu e român, a mai activat în România ca jucător. Patronul va alege din ei”, a precizat MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Nu prea înțeleg, dar mă rog! Eu m-am născut pe stadion, tatăl meu, Dumnezeu să-l ierte, a avut o ieșire și cineva i-a spus că sunt copii în preajmă. Tata i-a spus să se ducă la teatru dacă vrea liniște.

Csaba Asztalos se vrea Alice în Țara Minunilor, dar aici nu e Țara Minunilor, se înjură în Anglia, se înjură în Burundi, se înjură peste tot. Eu nu încurajez înjurăturile. Cel mai simplu e să fie identificat cel care înjură și îndepărtat de forțele de ordine”, a fost atacul lui Mihai Stoica la adresa lui Csaba Asztalos.

ADVERTISEMENT

„Dacă un arbitru greșește, nu pățește nimic!”

Mihai Stoica a continuat și a vorbit despre Andrei Chivulete, despre care consideră că ar trebui oprit de la delegări, după problemele create prin suspendarea meciului dintre Sepsi și FC U Craiova.

„Nu a fost ceva ieșit din comun. Arbitrul ar trebui să plătească, nu-l văd plătind, îl văd arbitrând. E o problemă foarte mare! Dacă un jucător sau un antrenor greșește e o problemă foarte mare.

ADVERTISEMENT

Dacă un arbitru greșește, nu plătește nimic. Nu vorbesc de cazul lui Chivulete acum, dar spun așa. Dacă un arbitru greșește de ce să nu plătească?”.

„Unii nu sunt reținuți nici de la delegări, cam asta e problema. Nu se poate face asta… ok. Aș vrea să iasă Vassaras și să spună că în urma rezultatului viciat de arbitrul X, acesta să nu mai fie delegat 16 etape. Sunt bareme bune în România, nu putem să aducem din străinătate?”, a mai spus MM Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „ambele echipe înscriu sau peste 2,5” la meciul FCSB- Sepsi

ADVERTISEMENT
Tags: