Sport

FCSB, veste bună înainte de meciul cu Farul Constanța. Ce se întâmplă cu unul dintre accidentați. Video

Ovidiu Popescu (28 de ani), mijlocașul central al FCSB, a început recuperarea după operația la genunchi, însă mai are de așteptat până când va reveni pe teren.
31.08.2022 | 11:13
FCSB veste buna inainte de meciul cu Farul Constanta Ce se intampla cu unul dintre accidentati Video
Ovidiu Popescu va reveni pe gazon în ianuarie 2023. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ovidiu Popescu s-a accidentat în meciul cu CS Mioveni și a suferit o ruptură de ligament la genunchi. Cel mai probabil, mijlocașul va lipsi în jur de șase luni.

Ovidiu Popescu a intrat pe lungul drum al recuperării după accidentarea gravă

Staff-ul FCSB-ului a primit o veste bună înainte de meciul cu Farul Constanța. Ovidiu Popescu a început recuperarea după intervenția chirurgicală, iar jucătorul face toate eforturile să revină pe teren mai devreme decât este preconizat.

ADVERTISEMENT

Veteranul FCSB a postat un video cu o parte din ședința de pregătire alături de kinetoterapeutul lui FCSB, Ovidiu Kurti, de la baza de pregătire de la Berceni.

Din păcate, Mihai Stoica a dezvăluit că Ovidiu Popescu ar putea reveni pe gazon abia în luna ianuarie: „El a mai avut la genunchiul ăsta la fel. Atunci a revenit într-un timp mai scurt, dar e posibil în ianuarie să fie…”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Popescu, unul dintre cei mai vechi jucători ai FCSB. E de 6 ani la club

Ovidiu Popescu este deja un veteran în vestiarul FCSB și a fost chiar unul dintre căpitanii echipei. Închizătorul plimbat pe toate posturile a venit în 2016 de la Poli Timișoara pentru 200.000 de euro.

De atunci, a jucat 114 meciuri în tricoul FCSB, pentru care a marcat de două ori. Ovidiu Popescu mai are contract cu FCSB până în vara lui 2023 și este evaluat la 900.000 de euro conform Transfermarkt.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost și el dezamăgit că l-a pierdut pe Ovidiu Popescu, care a fost folosit în acest sezon pe postul de fundaș dreapta: „Am mici emoții pentru că s-a accidentat Ovidiu Popescu, dar revine Vali Crețu. Ovidiu pare el bun ca fundaș dreapta, dar parcă tot Crețu e mai fundaș dreapta.

E om și el. Dacă joacă o dată la trei zile, ce să facă? Ce să facă Ovidiu? A jucat în continuu”, a spus patronul FCSB după meciul cu Mioveni la ProArena.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Popescu s-a operat la celebra clinică Vila Stuart

Ovidiu Popescu a publicat pe Instagram primele imagini după intervenția chirugicală din Italia, unde i-a fost alături și soția. Fotbalistul s-a operat la celebra clinică Vila Stuart, unde a mers și Ionuț Panțîru, care a avut și el o accidentare gravă la genunchi: „Mulțumesc domnului profesor Pier Paolo Mariani, tuturor celor care ați fost alături de mine și nu in ultimul rand clubului @fcsbofficial!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ovidiu Popescu (@p.ovidiu23)

Mihai Stoica a oferit detalii despre operația jucătorului: „O operație destul de complicată. Putea să se opereze săptămâna trecută, dar nu era Mariani. Nu te poți opera a doua zi”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,88 este cota pentru „ambele marchează” la Farul – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT