FCSB, veşti bune despre accidentaţii Nedelcu şi Moruţan! Toni Petrea confirmă Fanatik

SPECIAL FANATIK
Cosmin Crăciun   
în FCSB
21/01/2021, 14:22
FCSB, veşti bune despre accidentaţii Nedelcu şi Moruţan! Toni Petrea confirmă Fanatik SPECIAL FANATIK
FCSB, veşti bune despre accidentaţii Nedelcu şi Moruţan! Toni Petrea confirmă Fanatik. Foto: SportPictures.eu

Antrenorul Toni Petrea a anunțat că vrea victoria cu FC Voluntari, în meciul pe care FCSB îl va disputa în etapa 18 a Ligii 1. Tehnicianul a confirmat și informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK despre accidentați.

Duelul dintre roș-albaștri și formația antrenată de Bogdan Andone va avea loc vineri, 22 ianuarie. Asta după ce meciul dintre FCSB echipa lui Mircea Rednic s-a disputat în data de 19 ianuarie.

Tehnicianul liderului anunță că staff-ul său se concentrează pe refacerea lui Dennis Man și a colegilor săi. Cu toate acestea, Petrea se declară îngrijorat de slăbiciunile defensive ale roș-albaștilor.

Toni Petrea confirmă Fanatik. Când revin Olimpiu Moruțan și Dragoș Nedelcu

FCSB a reușit să își recupereze statutul de lider solitar al Ligii 1, însă egalul de marți le-a permis clujenilor de la CFR să se apropie la doar un punct de primul loc. Cu toate acestea, Toni Petrea este optimist, mai ales că se va putea baza din nou pe trei dintre fotbaliștii care au lipsit ca urmare a accidentărilor cu care s-au confruntat.

Este vorba despre Olimpiu Moruțan, Dragoș Nedelcu și Lucian Filip. Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Olimpiu Moruțan va fi apt de joc pentru derby-ul cu Dinamo. Petrea a dezvăluit că fotbalistul adus de la FC Botoșani în 2018 va reveni la antrenamente săptămâna viitoare.

„Îmi doresc și eu să îi revăd pe accidentați cât mai rapid pe teren și la antrenamente, cu echipa. Moruțan va intra de săptămâna viitoare în programul echipei. Sper să se întâmple la fel și cu Nedelcu. Vedem și cu Filip, sper să revină și el cât mai curând”, a spus antrenorul liderului înainte de partida cu FC Voluntari.

Îngrijorat de slăbiciunile din apărare: „Ne preocupă asta meci de meci”

Antrenorul FCSB-ului a vorbit și despre modul în care echipa sa reacționează la programul congestionat al Ligii 1. Petrea crede că este foarte important ca jucătorii săi să se refacă rapid, pentru a putea evita accidentările. Cu toate acestea, tehnicianul insistă și asupra pregătirii tactice. El a menționat că vrea să regleze problemele defensive ale echipei sale.

Anton Petrea și-a lăudat adversara de vineri și a anunțat că nu se teme de un anumit jucător al celor de la FC Voluntari, ci este impresionat de forța colectivă a ilfovenilor și de disciplina de care aceștia dau dovadă.

„Trebuie să ne obișnuim cu acest ritm de jocuri, cu perioadele scurte de pregătire. Rămâne primordială refacerea jucătorilor după meciuri. Sper să ne revenim cât mai repede, după meciul de la Constanța, iar la ora meciului de mâine (n.r vineri, 22 ianuarie), să fim la 100% din toate punctele de vedere.

Întâlnim un adversar care, cu siguranță, va încerca să ne închidă, să ne blocheze și să plece pe contraatac. Trebuie să fim foarte atenți la aceste aspecte, să încercăm să ne impunem jocul și să marcăm cât mai mult. Avem timp și pentru analiza partidei cu Viitorul. Sunt discuții cu jucătorii, analize video, în timpul dintre meciuri. Sper să fim bine la ora jocului și să câștigăm.

Ne preocupă de la meci la meci îmbunătățirea jocului, mai ales pe fază defensivă. Trebuie să ne gândim foarte bine la aceste lucruri, încercăm la fiecare antrenament și la fiecare ședință video să remediem lucrurile care nu funcționează. Sper să primim mai puține goluri de acum încolo. Nu cred că sunt afectați de ultimul rezultat cei de la Voluntari, orice echipă se motivează cu noi. E normal. Suntem echipa de pe primul loc, echipa cea mai titrată. Vor fi super motivați pentru meciul de mâine seară”, a mai spus Petrea.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Voluntari: 1,25 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×