ADVERTISEMENT
Fotbal intern

”Dacă eşti echipă mare, joci şi în 10. Iar el e super fotbalist”

FCSB a trecut lejer de campioana en-titre FC Viitorul, scor 2-0, iar finanţatorul Gigi Becali s-a declarat mulţumit şi a lăudat un jucător.
Autor: Vicentiu Dinescu | 17.12.2017 | 22:31
”Dacă eşti echipă mare, joci şi în 10. Iar el e super fotbalist”

Becali a fost mulţumit de faptul că elevii lui Nicolae Dică au reuşit să marcheze deşi se aflau în inferioritate numerică după eliminarea lui Harlem Gnohere şi l-a lăudat pe tânărul Dennis Man.

ADVERTISEMENT

”Am arătat că suntem echipă mare. Dacă eşti echipă mare, joci şi în 10, asta vorbeam cu Puiu Iordănescu la pauză. N-a fost eliminare la Gnohere, dar nu vreau să comentez. Nu e normal, dar a ieşit bine. Putem face contestaţie, e o tâmpenie, cum să dai eliminare la aşa ceva?”, a spus Becali.

După FCSB – Viitorul 2-0, Becali a anunţat venirea a doi-trei jucători

”Dacă am marcat gol în 10, e normal să fiu mulţumit. Dennis Man e bun. Golul lui a fost de mare fotbalist. O să vedem ce jucători vin. Sigur vor mai veni încă doi, poate trei jucători”, a mai afirmat Becali după FCSB – Viitorul 2-0.

ADVERTISEMENT

Becali s-a declarat mulţumit că este în primăvara europeană. ”Ce să vă mai spun? Mulţumesc lui Dumnezeu că am terminat aşa. Suntem în primăvara europeană şi la două puncte de titlu”, a încheiat Becali după FCSB – Viitorul 2-0.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!