Fotbal intern

Hagi, la primul eşec în 2017 cu FCSB: “A fost invers ca în primăvară”

FCSB - Viitorul 2-0, meci despre care Gheorghe Hagi spune că echipa sa a jucat bine, dar nu a avut luciditate în faţa porţii, plus goluri primite uşor.
17.12.2017 | 22:58
Hagi la primul esec in 2017 cu FCSB A fost invers ca in primavara
ADVERTISEMENT

Hagi ia în calcul posibilitatea ca echipa sa să nu ajungă în play-off, ba chiar spune că la anul vrea să îşi vadă echipa tot în Liga 1. Viitorul iese din primele şase dacă Dinamo bate la Timişoara.

“Am primit nişte goluri uşoare, dar echipa a reacţionat bine. Am avut ocaziile noastre. Avem o parte bună, una mai puţin bună în acest an. Vom crea o strategie, urmează un an în care vom suferi. Am ratat din doi metri. Anul trecut a fost invers, noi am marcat şi ei au ratat. Jucătorii care au intrat nu au adus nimic, ba chiar confuzie.

ADVERTISEMENT

Eu sunt de vină, eu i-am băgat. Jucam cu un om în plus, trebuia să ducem mingia în margine. Ultimele 20-30 de minute am fost confuzi. În sport trebuie să fii pregătit pentru această competiţie. Vom vedea ce va fi, acum mergem în vacanţă, ne odihnim. La anul sper să fim iar competitivi şi să ne vedem tot în prima ligă”, a declarat Hagi după partida cu FCSB. 

“N-am reuşit să ne punem în valoare calitatea de a pasa. Au stat bine în teren, nu ne-au dat spaţii. Îl ştiţi pe Mister, vrea să câştige fiecare meci. Am avut o zi proastă. Ar fi bine să încheiem anul pe loc de play-off, dar mai sunt meciuri de jucat”, a spus şi Sebastian Mladen.

ADVERTISEMENT

Astra Giurgiu, Juventus, FC Botoşani şi CSMS Iaşi sunt adversarele pe care Viitorul le va înfrunta în ultimele patru partide din sezonul regulat al Ligii 1 Betano.