Laude pentru Budescu de la Hagi: “Nu vă mai miraţi! El face diferenţa”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
12/03/2018, 16:19
Laude pentru Budescu de la Hagi: “Nu vă mai miraţi! El face diferenţa”

Gheorghe Hagi spune că Budescu este un adevărat “decar”. Deşi acest număr este deja luat de un alt coleg, Florin Tănase, Constantin Budescu este cel care se achită de sarcinile pe care “Regele” le menţionează:

“Întotdeauna un rol important în echipa de fotbal îl are numărul 10, aşa că nu vă mai miraţi (n.r. de execuţia lui Budescu). El trebuie să facă diferenţa, trebuie să creeze, să facă lucruri gândite numai de el.

“Budescu e periculos”

Aşa că e normal tot ce se întâmplă. Cine poate s-o facă? El e unul dntre jucătorii care găsesc soluţii. Vede poarta din orice poziţie. Un jucător periculos când are mingea!”, a declarat Hagi.

FCSB s-a impus pe teren propriu, scor 2-1, în faţa campioanei în exerciţiu, Viitorul Constanţa. Geniul lui Budescu a făcut diferenţa şi de această dată.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după meciul Germania – Suedia! ”Asta m-a enervat cu adevărat”. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.