Hagi a anunţat obiectivul echipei în play-off! "E mai puţin accesibil"

fcsb-viitorul, liga 1 betano, gica hagi

FCSB - Viitorul 2-1 s-a jucat în prima etapă a play-off-ului din Liga 1 Betano. Gică Hagi a anunţat ce le-a lipsit jucătorilor săi pentru a obţine un rezultat mai bun în meciul de pe Arena Naţională.

Viitorul a pierdut meciul cu FCSB, scor 1-2, în prima etapă din play-off. Gică Hagi, antrenorul campioanei României, a vorbit la finalul meciului şi a dezvăluit ce le-a lipsit jucătorilor săi pentru a reuşi un rezultat mai bun contra steliştilor.

"Indiferent de vârsta pe care o ai, trebuie să arăţi personalitate. Noi nu am avut acest lucru în primele 60 de minute. Fiecare meci e un test. Vedem ce va fi pe viitor. Am început bine repriza a doua, am jucat mai bine. Trebuia să fim mai curajoşi, să ţinem mai mult de minge", a declarat Gică Hagi la finalul meciului.

Obiectivul echipei după FCSB - Viitorul 2-1

Antrenorul campioanei României a vorbit despre obiectivul echipei în play-off şi a declarat că vrea să o învingă pe CSU Craiova. "Acum vom întâlni Craiova. E un meci pe care trebuie să-l câştigăm. Va fi dificil. Încă mai sunt multe meciuri, noi jucăm la victorie fiecare meci. Ne dorim locul 3 în continuare, chiar dacă e tot mai puţin accesibil. Trebuie să învingem Craiova", a mai precizat Gică Hagi.