Hagi a anunţat obiectivul echipei în play-off! “E mai puţin accesibil”

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
11/03/2018, 23:40
Hagi a anunţat obiectivul echipei în play-off! “E mai puţin accesibil”

Viitorul a pierdut meciul cu FCSB, scor 1-2, în prima etapă din play-off. Gică Hagi, antrenorul campioanei României, a vorbit la finalul meciului şi a dezvăluit ce le-a lipsit jucătorilor săi pentru a reuşi un rezultat mai bun contra steliştilor.

Indiferent de vârsta pe care o ai, trebuie să arăţi personalitate. Noi nu am avut acest lucru în primele 60 de minute. Fiecare meci e un test. Vedem ce va fi pe viitor. Am început bine repriza a doua, am jucat mai bine. Trebuia să fim mai curajoşi, să ţinem mai mult de minge”, a declarat Gică Hagi la finalul meciului.

Obiectivul echipei după FCSB – Viitorul 2-1

Antrenorul campioanei României a vorbit despre obiectivul echipei în play-off şi a declarat că vrea să o învingă pe CSU Craiova. Acum vom întâlni Craiova. E un meci pe care trebuie să-l câştigăm. Va fi dificil. Încă mai sunt multe meciuri, noi jucăm la victorie fiecare meci. Ne dorim locul 3 în continuare, chiar dacă e tot mai puţin accesibil. Trebuie să învingem Craiova”, a mai precizat Gică Hagi.

Ştirea MOMENTULUI

Gary Lineker, savuros după Germania – Suedia! ”Nemții câştigă naibii într-un fel”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.