Fotbal intern

Alertă la FCSB! Poza care a stârnit suspiciuni legate de Coman

Florinel Coman este cel mai de preţ transfer realizat de FCSB în această vară. Gigi Becali a plătit două milioane de euro pentru a-l aduce de la Viitorul pe atacantul considerat ca fiind cel mai...
09.09.2017 | 00:02
Alerta la FCSB Poza care a starnit suspiciuni legate de Coman

Florinel Coman este cel mai de preţ transfer realizat de FCSB în această vară. Gigi Becali a plătit două milioane de euro pentru a-l aduce de la Viitorul pe atacantul considerat ca fiind cel mai mare talent din Liga 1 la acest moment. Încă de la prezentare, patronul FCSB şi-a exprimat singura îngrijorare legată de viitorul lui Becali. Asta după ce a primit unele informaţii că tânărul Coman ar fi amator al petrecerilor nocturne.

Trebuie să ai talent, să munceşti şi să te sacrifici, nu se poate altfel. Mai puţin femeile, e normal, că eşti bărbat, poţi să ai o prietenă, dacă ai mai multe uită de tot. Bă, eu pot să pierd 2 milioane, am mai pierdut, dar tu pierzi viaţa ta! Trebuie să uite de ţigară“, a declarat Gigi Becali la conferinţa de presă în care l-a prezentat pe fotbalist.

Chiar dacă a spus că nu are nimic de pierdut, Gigi Becali şi-a luat toate măsurile pentru ca Florinel Coman să nu fie scăpat din mână şi lăsat pradă atracţiilor nocturne ale Capitalei. Şi-a pus imediat oamenii din club să facă marcaj strâns la noua “perlă”, care a şi primit o clauză de reziliere fabuloasă, de 100 de milioane de euro. Astfel, Coman a fost urmărit pas cu pas pentru a nu călca strâmb.

Primul moment în care Florinel Coman a scăpat de pe radarul oamenilor puşi de Becali să-l păzească a fost convocarea la lotul U21, pentru meciurile cu Bosnia Herţegovina şi Elveţia. Internaţionalul de tineret al celor de la FCSB a avut prestaţii foarte bune, materializate şi cu un gol în poarta ex-iugoslavilor. Şi, cum se ştie că mulţi fotbalişti au obiceiul de a mai petrece după partidele reuşite, oamenii de pază ai lui Becali au intensificat verificările.

FCSB – Viitorul este sâmbătă, de la 20:30. Coman nu va fi în lot

Ca să fie siguri că nu le scapă nimic, aceştia au luat la “puricat” paginile de socializare ale mai multor cluburi de fiţe din Bucureşti şi au urmărit pozele postate pentru a verifica dacă nu cumva apare şi Coman prin ele. Şi, culmea, căutarea părea să fi dat roade. O poză făcută în seara de miercuri spre joi le-a atras imediat atenţia (vezi galeria foto). Un puşti care seamănă izbitor cu Florinel Coman părea să se simtă excelent şi dansa alături de un grup de prieteni.

Pozele au ajuns imediat sub ochii oamenilor din conducerea clubului. Pentru moment, se pare că Florinel Coman a scăpat, indiferent dacă era el, sau nu, în imaginea descoperită de cei puşi să îl păzească. Şefii de la FCSB au concluzionat că din respectiva poză (vezi în galeria foto) nu se poate stabili clar dacă este vorba despre Coman, astfel că nu se va lua nici o măsură. Dar fotbalistul va fi verificat şi mai atent în următoarea perioadă.

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman nu va face parte din lotul FCSB pentru deplasarea cu Viitorul chiar joi, imediat după petrecerea la care se suspectează că ar fi participat tânărul fotbalist al vicecampioanei. “Florinel Coman, Nedelcu şi Benzar nu vor face parte din lot pentru meciurile cu Viitorul. Sunt obosiţi după meciurile de la echipele naţionale. Şi oricum nu ar fi fost corect să joace, pentru că sunt oamenii crescuţi de Gheorghe Hagi”.