News

FCSB – Viitorul, duelul averilor între Gigi Becali şi Gică Hagi! “M-a îmbogăţit el pe mine?”

09.12.2018 | 12:15
FCSB  Viitorul duelul averilor intre Gigi Becali si Gica Hagi Ma imbogatit el pe mine

FCSB – Viitorul este duelul averilor între Gigi Becali şi Gică Hagi. În ultimele săptămâni, cei doi s-au contrat, iar “Regele” i-a oferit o replică acidă patronului vicecampioanei României. În trecut, formaţia antrenată de Nicolae Dică a cumpărat mai mulţi jucători de la dobrogeni, iar fostul internaţional l-a contrat pe Gigi Becali cu replica: “M-a îmbogăţit el pe mine?”.

Gigi Becali este cel mai bogat patron din Liga 1 Betano. Conform “Top 300 cei mai bogaţi români”, realizat de revista Capital, finanţatorul FCSB are o avere estimată la 400-500 de milioane euro. De cealaltă parte, Gică Hagi are o avuţie estimată la 23-24 milioane de euro, ocupând locul 272. Antrenorul Viitorului este pe plus faţă de anul 2017, în timp ce averea lui Gigi Becali a rămas la fel.

FCSB – Viitorul, duelul averilor între Gigi Becali şi Gică Hagi. Din ce au făcut banii

FCSB – Viitorul, meci care se va disputa duminică, de la ora 20:00, va fi şi un duel al averilor între Gigi Becali şi Gică Hagi. “Regele” este în conflict cu patronul vicecampionilor României după ce acesta din urmă l-a făcut praf pe Florinel Coman, jucător transferat de la formaţia dobrogeană. Conform revistei Capital, Gigi Becali a făcut bani din fotbal şi imobiliare. De cealaltă parte, Gică Hagi şi-a consolidat averea cu ajutorul fotbalului şi turismului. După ce s-a retras din activitate, fostul mare fotbalist a investit banii câştigaţi de-a lungul timpului în complexul turistic Iaki din Mamaia.

FCSB - Viitorul, duelul averilor între Gigi Becali şi Gică Hagi. Cum l-a ajutat "Regele" cu bani
FCSB – Viitorul, duelul averilor între Gigi Becali şi Gică Hagi. Cum l-a ajutat “Regele” cu bani

La conferinţa de presă de la finalul meciului Gaz Metan Mediaş – Viitorul 2-2, Gică Hagi i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB a susţinut voalat că l-a îmbogăţit. “Să vedem dacă suntem capabili să ne batem cu ei. Ei sunt Steaua sau FCSB, sunt foarte, foarte mari, sunt puternici, au bani, ne cumpără. Nu aşa s-a zis, că m-au îmbogățit ei pe mine? Ha, ha, ha! Păi, dacă nu erau ei, erau alții, așa că nu m-au îmbogățit ei pe mine. Au cumpărat jucători valoroși, asta au făcut cu banii pe care i-au achitat”, a declarat Gică Hagi.

Gică Hagi l-a ajutat cu bani pe Gigi Becali

Gică Hagi şi Gigi Becali se cunosc încă de la mijlocul anilor ’80, când fostul mare fotbalist l-a introdus pe patronul FCSB în anturajul fotbaliştilor de la Sportul Studenţesc. După transferul la Steaua Bucureşti, “Regele” l-a adus în Ghencea pe cel care era poreclit pe atunci “Ţânţarul”. De altfel, în 2007, când Gică Hagi şi-a dat demisia de la echipă, actualul antrenor al Viitorului a lansat un atac la adresa finanţatorului, când i-a adus aminte de ceea ce se întâmplase la sfârşitul anilor ’80. “Eu am numit ziua asta o zi tristă, dar nu pentru că am plecat. Tristă pentru că omul pe care l-am adus în Ghencea a făcut totul să mă gonească. Se petrecea prin ’87. Eu i-am deschis poarta şi acum…”, declara Gică Hagi după ce demisiona din postul de antrenor al echipei din Ghencea.

Recent, FANATIK a scris despre cum l-a ajutat Gică Hagi pe Gigi Becali la începutul anilor ’90. Proaspăt transferat la Real Madrid, “Regele” l-a împrumutat cu 100.000 de dolari pe patronul FCSB. Banii l-au ajutat pe omul de afaceri să pună primele cărămizi la viitoarea avere, acesta fiind şi motivul pentru care Gigi Becali nu îl atacă pe antrenorul Viitorului.