Fotbal intern

Săgeţi către Gigi Becali. “Nedelcu e criticat? Îmi vine să râd!”

Gică Hagi consideră că Daragoş Nedelcu este un fotbalist de valoare atât timp cât selecţionerul Cosmin Contra îl convoacă pe mijlocaşul celor de la FCSB la echipa naţională.
16.12.2017 | 17:15
Sageti catre Gigi Becali Nedelcu e criticat Imi vine sa rad

Gică Hagi nu ezită să sară în ajutorul foştilor săi fotbalişti ori de câte ori are ocazia. “Regele” a considerat că Dragoş Nedelcu trebuie apărat după ce Gigi Becali l-a tot atacat în ultima perioadă, deoarece l-a considerat vinovat pentru pierderea partidei de la Iaşi, scor 1-0.  Patronul şi totodată antrenorul celor de la Viitorul consideră că mijlocaşul vicecampionilor este un jucător de valoare.

Înainte de meciul Viitorul Constanţa-FCSB, Gică Hagi a vorbit într-o conferinţă de presă despre fostul său fotbalist, dar şi despre partida pe care campionii României o vor disputa împotriva echipei lui Gigi Becali. “Nedelcu e criticat? Îmi vine să râd! Cum să nu fie bun, dacă selecţionerul  Cosmin Contra îl cheamă la naţională? Cu Alibec nu am mai vorbit, e la Steaua acum, au ei grijă de el”, a spus Hagi.

“Suntem campioana României”

În continuare, Gică Hagi a vorbit şi despre jocul pe care formaţia sa îl va disputa pe Naţional Arena împotriva celor de la FCSB. “De ce să îmi fie teamă de acest meci? Noi suntem echipa campioană, avem experienţă. Am făcut performanţe mari, incredibile. Presiunea e la ei, nu la noi. Vom merge la Bucureşti şi vom juca fotbal, iar cine este mai bun să câştige“, a mai spus Hagi.

În decursul anilor fostul mare internaţional, Gică Hagi i-a vândut lui Gigi Becali mai mulţi fotbalişti, iar unii au confirmat, iar alţii nu. De la Viitorul la Steaua au ajuns, Gabi Iancu, Alexandru Târnovan, Romario Benzar, Dragoş Nedelcu şi Florin Tănase. Acesta din urmă a devenit chiar şi căpitanul roş-albaştrilor după banderola i-a fost luată lui Denis Alibec.