Fotbal intern

Video. FCSB bate campioana şi termină anul la 2 puncte de CFR

FCSB s-a impus cu scorul de 2-0 în faţa lui Viitorul Constanţa în ultimul meci al anului în Liga 1 Betano. Dennis Man şi Marko Momcilovic au marcat golurile victoriei pentru echipa lui Nicolae Dică.
17.12.2017 | 14:00
Video FCSB bate campioana si termina anul la 2 puncte de CFR

Update. Denis Alibec nu a facut parte din lotul “roş-albaştrilor”, după cum a anunţat FANATIK în exclusivitate de sâmbătă la prânz (vezi detalii aici):

Echipele de start:

FCSB: Niţă – Enache, Larie, Nedelcu, Momcilovici – Pintilii, Filip – Man, Tănase, Fl. Coman – Gnohere
Rezerve: Andrei Vlad, Morais, Artur Jorge, Achim, Golofca, Ov. Popescu, D. Benzar.

Viitorul: Tordai – D. Lopez, Ţâru, Hodorogea, De Nooijer – Cicâldău, Mladen, Cr. Ganea – A. Chiţu, Ţucudean, Eric
Rezerve: Buzbuchi, Ghiţă, Horj, Cr. Băluţă, Ciobanu, Vînă, Drăguş

UPDATE. Cu 4 ore înainte de Steaua – Viitorul, la casele de bilete de la Arena Naţională bătea vântul! Se vînduseră doar 2.200 de bilete, au anunţat organizatorii.


FCSB – VIITORUL LIVE VIDEO LIGA 1 BETANO. “Arena Naţională” va găzdui azi, de la ora 20:00, întâlnirea dintre FCSB şi Viitorul Contanţa, meci din etapa 22 din Liga 1 Betano, ultima din anul 2017, dar suporterii celor două formaţii nu s-au înghesuit la casele de bilete ale celui mai mare stadion din România pentru a-şi achiziţiona tichete. CLICK AICI PENTRU A VEDEA LIVE VIDEO MECIUL!

FCSB – VIITORUL LIVE VIDEO LIGA 1 BETANO. Astfel, şansele ca duelul dintre FCSB şi Viitorul Constanţa să se joace cu tribunele aproape goale sunt mari. Sâmbătă dimineaţa au fost puse în vânzare biletele la “Arena Naţională”, iar până seara se vânduseră puţin peste 1.500 de bilete, anunţă gsp.

FCSB – VIITORUL LIVE VIDEO LIGA 1 BETANO. Coman voia un stadion plin

FCSB – VIITORUL LIVE VIDEO LIGA 1 BETANO. Deşi fanii vicecampioanei României nu s-au înghesuit la casele de bilete de la “Arena Naţională” pentru a-şi cumpăra tichete la ultimul meci al anului, oficialii FCSB-ului speră ca în tribună să fie în jur de 10.000 de spectatori. “Ar fi frumos să jucăm cu tribunele pline, dar vom vedea ce va fi”, spunea Florinel Coman la conferinţa de persă.

FCSB – VIITORUL LIVE VIDEO LIGA 1 BETANO. Oficialii echipei patronate de Gigi Becali au pus preţuri accesibile la meciul cu trupa finanţată şi antrenată de Gheorghe Hagi. Cel mai ieftin tichet costă 5 lei la peluze, iar cele mai scumpe sunt în zona VIP, pentru care trebuie să scoţi din buzunar între 50 şi 100 de lei.

FCSB – Viitorul, ora 20:00, în etapa 22 din Liga 1 Betano, live video pe www.fanatik.ro.

Tags: