Fotbal intern

FCSB – Viitorul, netelevizat? Anunţul Digi Sport! Când se va disputa meciul

09.12.2018 | 21:27
FCSB - Viitorul, netelevizat? Anunţul făcut de Digi Sport
ADVERTISEMENT

FCSB – Viitorul se va disputa luni, dar ar putea să fie netelevizat. Partida trebuia să se joace duminică, de la ora 20:00, în etapa a 19-a din Liga 1 Betano, dar a fost amânat din cauza ceţii dense care s-a abătut peste stadionul “Nicolae Dobrin” din Piteşti. După o oră de aşteptare, Marius Avram a decis că meciul nu se poate disputa duminică seară.

Televiziunea Digi Sport a anunţat că partida se va disputa luni, de la ora 20:00, la 24 de ore de când trebuia să înceapă meciul FCSB – Viitorul. Cu toate acestea, duelul de la Piteşti ar putea să nu fie televizat. În primă fază, meciul ar fi trebuit să se joace de la ora 14:00, însă oficialii celor două cluburi nu au fost de acord cu această decizie. Astfel, FCSB – Viitorul va fi programat pentru ora 20:00.

ADVERTISEMENT

FCSB – Viitorul, netelevizat? “Ceaţa a venit neaşteptat”

Meciul FCSB – Viitorul ar putea să fie netelevizat, la aceeaşi oră urmând să se dispute partida U Craiova – FC Voluntari. O altă variantă care a fost vehiculată era cea în care partida urma să se joace la finalul lunii ianuarie.

FCSB - Viitorul, netelevizat? Anunţul făcut de Digi Sport după ce Marius Avram a amânat meciul
FCSB – Viitorul, netelevizat? Anunţul făcut de Digi Sport după ce Marius Avram a amânat meciul

Cristian Bivolaru, directorul general al clubului Viitorul, a declarat că jucătorii echipei au fost cazaţi în Bucureşti, însă susţinea că fotbaliştii ar putea să rămână peste noapte în Piteşti. “Echipa e cazată în București, așa a considerat staff-ul. Până la urmă, echipa a venit direct la stadion, iar dacă meciul nu se va juca, ar fi bine să rămână aici, să nu mai se întoarcă la București. Cred că se vor găsi soluții. Trebuie să ne așteptăm la asta, e decembrie, lucrurile nu pot arăta foarte bine, fie că e terenul înghețat, fie că e ceață, însă a venit neașteptat pentru că atunci când am ajuns la stadion, vremea era bună, era senin, dar cu trecerea timpului, ceața s-a lăsat din ce în ce mai mult și e destul de densă”, a declarat Cristian Bivolaru pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT