Sport

Fotbaliștii de la FCSB au efectuat vizita medicală. Paulo Vinicius nu s-a prezentat la INMS. Ce se întâmplă cu veteranul brazilian

Jucătorii vicecampioanei FCSB s-au prezentat în această dimineață la Institutul Național de Medicină Sportivă unde au efectuat vizita medicală. Cea mai importantă absență este a brazilianului Vinicius.
05.01.2022 | 09:29
Fotbalistii de la FCSB au efectuat vizita medicala Paulo Vinicius nu sa prezentat la INMS Ce se intampla cu veteranul brazilian
Paulo Vinicius FCSB. Foto: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

25 de jucători ai FCSB, între care și Claudiu Keșeru, s-au prezentat miercuri dimineața la Institutul Național de Medicină Sportivă pentru tradiționala vizită medicală ce precede reluarea pregătirilor.

Doar trei jucători nu au ajuns la INMS. Între aceștia veteranul brazilian Paulo Vinicius. Fotbalistul de 37 de ani și-a amânat revenirea în țară după ce a petrecut Sărbătorile în țara natală.

ADVERTISEMENT

Vinicius ar putea părăsit gruparea roș-albastră în această iarnă

Absența brazilianului Paulo Vinicius de la vizita medicală alimentează și mai mult zvonurile conform cărora brazilianului i se va rezilia contractul.

Paulo Vinicius a semnat cu FCSB în luna iulie a anului trecut, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate și a fost unul dintre fotbaliștii cu evoluții apreciate în tricoul roș-albastru în prima parte a sezonului.

ADVERTISEMENT

Apărătorul brazilian mai are contract cu FCSB până în 2023. Deși a fost integralist în cele 16 partide pe care le-a bifat în Casa Pariurilor Liga 1, Vinicius nu a fost convocat pentru meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, ultimul al roș-albaștrilor din 2021.

Vinicius nu a fost singurul absent la INSM. Ionuț Panțîru și Ivan Mamut sunt accidentați și se pregătesc separat de restul jucătorilor lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Lotul jucătorilor care au efectuat vizita medicală:

Andrei Burlacu, Florinel Coman, Andrei Cordea, Valentin Crețu, Iulian Cristea, Andrei Dumiter, Valentin Gheorghe, Denis Haruț, Claudiu Keșeru, Alexandru Maxim, Andrei Miron, Alexandru Muși, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Ovidiu Perianu, Octavian Popescu, Ovidiu Popescu, Risto Radunovic, Ianis Stoica, Cătălin Straton, Sorin Șerban, Adrian Șut, Florin Tănase, Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad.

Un portar de 14 ani a fost cooptat în lotul roș-albaștrilor

Între cei 25 de jucători care s-au prezentat la Institutul Național de Medicină Sportivă s-a numărat și portarul de numai 14 ani Alexandru Maxim.

ADVERTISEMENT

Tânărul fotbalist este, deocamdată, singura noutate din lotul trupei finanțate de Gigi Becali. Acesta a fost printre primii jucători care au ajuns la INMS.

Maxim se va pregăti în această iarnă alături de prima echipă a vicecampioanei, dar este doar a patra opțiune pentru postul de portar.

Managerul general Mihai Stoica l-a comparat pe tânărul goal keeper cu mult mai celebrul Thibaut Courtois, titular dintre buturile liderului din La Liga, real Madrid.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,80 este cota pentru „ambele marchează și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT