Fotbal international

FCSB – Vitoria Guimaraes 0-0 în Europa League. VIDEO cu rezumatul. Alt antrenor trebuie să rezolve calificarea!

22.08.2019 | 23:32
FCSB  Vitoria Guimaraes 00 in Europa League VIDEO cu rezumatul Alt antrenor trebuie sa rezolve calificarea

FCSB a terminat la egalitate, 0-0, partida din prima manşă a play-off-ului din Europa League împotriva celor de la Vitoria Guimaraes. Vicecampioana României a avut cele mai mari ocazii, Florinel Coman având chiar o bară în prima repriză. Totul se va decide în Portugalia, acolo unde FCSB se va prezenta cu un nou antrenor. A fost ultimul meci pentru interimarul Vergil Andronache, locul acestuia urmând să fie luat de Bogdan Argeş Vintilă. Video cu golurile se regasesc mai jos, la finalul articolului.


FCSB – Vitoria Guimaraes 0-0 din Europa League se joaca azi, 22 august 2019 21:30. Vezi VIDEO Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport și Look.

Echipa de start a FCSB-ului: Bălgrădean – Crețu, Planic, Soiledis, Panțîru – Pintilii, Popescu – Roman, Vînă, Coman – Tănase.
Echipa de start a Vitoriei Guimaraes: Douglas – Sacko, Tapsoba, Bondarenko, Hanin – Pepe, Al Musrati, Almeida – Rochinha, Da Silva, Davidson

FCSB a confirmat informația ofertă de FANATIK la ora 12.42 în ceea ce privește introducerea lui Soiledis în centrul apărării, acolo unde face echipă cu Bogdan Planic.

FCSB – Vitoria Guimaraes  0-0

FCSB FCSB
22 august 2019 21:30
0-0
Vitoria Guimaraes Vitoria Guimaraes

Comentariul LIVE FCSB – Vitoria Guimaraes 0 -0

  • 23:26:01
    Sfârşitul partidei
  • 90:00
    Repriza va fi prelungită cu 3 minute
  • 22:37:58
    A început
    repriza a doua

    ––––––––––––––-
  • 22:18:47
    Sfârşitul reprizei
  • 45:00
    Repriza va fi prelungită cu un minut

 

Urmarește Live Score meciul FCSB – Vitoria Guimaraes, din Europa League. Meciul are loc pe 22 august 2019 21:30. Toate informațiile despre FCSB – Vitoria Guimaraes sunt în aplicația de mai jos. Acolo ai meciurile directe dintre cele două echipe, ultimele rezultate și alte scoruri live de la meciurile care se dispută în acest moment.

FCSB – Vitoria Guimaraes, ultimele rezultate directe

Verifică mai jos ultimele rezultate directe dintre FCSB și Vitoria Guimaraes și vezi scorurile precedentelor partide disputate de cele două echipe din Europa League. Meciul dintre FCSB şi Vitoria Guimaraes se dispută pe stadionul Stadionul Marin Anastasovici, cu o capacitate de 
8500.

Meciul FCSB – Vitoria Guimaraes are loc joi, 22 august, cu începere de la ora 21:30, în cadrul primei manşe a play-off-ului pentru accederea în grupele Europa League. Vitoria Guimaraes, în condiţii normale, ar fi fost un adversar cu care bucureştenii s-ar fi putut bate de la egal la egal, pentru că adversarii provin dintr-un fotbal rafinat, şcoala portugheză, dacă situaţia la club şi la echipă ar fi fost OK.

FCSB – Vitoria Guimaraes Live Stream Online PRO TV

Partida FCSB – Vitoria Guimaraes se joacă joi, 22 august, de la ora 21:30 pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu şi contează drept meci tur în cadrul play-off-ului Europa League. Jocul va fi arbitrat de slovenul Matij Jug, care a mai condus în 2014 un meci al Stelei, cu Basel, în grupele Champions League, la Bucureşti, meci încheiat la egalitate, 1-1. PRO TV va transmite în exclusivitate în România acest meci, dar puteţi intra şi pe site-ul FANATIK.RO pentru a-l urmări în format LIVE VIDEO.

FCSB se află într-unul dintre cele mai delicate momente din istoria unui club teroetic înfiinţat în 2017, după hotărârea judecătorească, dar care pentru toţi cei implicaţi în fenomenul fotbal continuă să fie Steaua. Sunt foarte mulţi ani de când roş-albaştrii nu au mai pierdut patru meciuri la rând în campionat şi atmosfera la echipă e tensionată. Plus că de mult nu s-a întâmplat ca în aproape o lună de la plecare antrenorului Bogdan Andone Gigi Becali să nu poată găsi un un nou tehnician şi trebuie să meargă înainte cu interimarul Vergil Andronache.

FCSB a trecut de Mlada Boleslav în turul trei preliminar. Sursă Foto: Sportpictures.eu
FCSB a trecut de Mlada Boleslav în turul trei preliminar. Sursă Foto: Sportpictures.eu

Numeroase absenţe pentru ambele echipe

Până acum o cauză a rezultatelor sub aşteptări a constituit-o şi epidemia de accidentări din lot. Iată însă că pentru aceste meciuri extrem de importante, care pot aduce accesul în grupe şi bonusul UEFA de 10 milioane euro, au revenit vârful Harlem Gnohere, închizătorul Mihai Pintilii şi mijlocaşul de bandă Mihai Roman. Rămân out fundaşul Momcilovic, mijlocaşii Nedelcu, Man şi Moruţan şi atacantul Hora. Şi va lipsi, suspendat, şi fundaşul central Iulian Cristea.

Nici Vitoria Guimaraes nu stă la superlativ în privinţa stării de sănătate a lotului. Cinci jucători sunt out la portughezi, dintre care cel puţin doi sunt foarte importanţi: Andre şi Wakaso. Nu vor fi prezenţi nici Jhonathan, Medarious şi norvegianul Ola John, tartorul în mai multe rânduri al Stelei. Ciudat este că deşi se joacă în România Guimaraes e favorita caselor de pariuri la cotă 2,10, faţă de 3,30 pentru bucureşteni.