Foto+video. Vizită surpriză pentru FCSB în cantonamentul de la Berceni

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
28/03/2018, 12:35
Foto+video. Vizită surpriză pentru FCSB în cantonamentul de la Berceni GALERIE FOTO

Jucătorii celor de la FCSB au fost vizitaţi de o elevii unei şcoli din Piteşti. Micuţii au intrat în sala de forţă şi pe terenul de antrenament. Au încercat poarta lui Vlad şi Bălgrădean şi au luat autografe de pe unde au putut. VEZI VIDEO MAI JOS!

Nicolae Dică, Denis Alibec, Harlem Gnohere şi Cristi Tănase au fost preferaţii puştilor care au făcut şi o mulţime de fotografii (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO).

Mesajul postat pe site-ul FCSB-ului

“Jucatorii Stelei au fost vizitati miercuri, 28 martie, de peste 30 de elevi de la Scoala Gimnaziala “Nicolae Balcescu”, din Pitesti. Micutii fani ai Stelei au vizitat baza ros-albastrilor, unde au vazut terenurile de antrenament, sala de fitness si sala de conferinte, au primit autografe din partea jucatorilor si a antrenorului Nicolae Dica, iar la final au participat la o fotografie de grup, chiar pe teren, alaturi de favoritii lor. Vizita copiilor a facut parte din programul “Saptamana altfel”, desfasurat in aceasta saptamana pentru Scoala Gimnaziala “Nicolae Balcescu”. FC Steaua Bucuresti le multumeste copiilor pentru vizita si ii asteapta si cu alte ocazii la Baza Sportiva Steaua Bucuresti”, au scris cei de la FCSB pe contul oficial.

Închide ×