Sport

FCSB, eliminată la „masa verde” din Cupa României. „Nu avem cum să jucăm!”. Meme confirmă Fanatik. Anunțul FRF. Update Exclusiv

FCSB a încercat să amâne cu o zi partida din Cupa României cu FC Voluntari pentru a putea pune pe foaia de joc 13 jucători, însă FRF strâmbă din nas..
25.10.2021 | 18:07
FCSB eliminata la masa verde din Cupa Romaniei Nu avem cum sa jucam Meme confirma Fanatik Anuntul FRF Update Exclusiv
FCSB vrea amânarea meciului de Cupă cu FC Voluntari. Ce dată a propus și răspunsul primit de la FRF. Exclusiv. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
25-10-2021
18:12

Oficial: FRF confirmă că partida FC Voluntari - FCSB nu se va disputa

FRF a anunțat pe site-ul oficial că meciul FC Voluntari – FCSB, din cadrul optimilor de finală ale Cupei României, nu se va disputa miercuri, 27 octombrie, când era programat inișial.

„Federația Română de Fotbal anunță că partida FC Voluntari – FCSB din optimile de finală ale Cupei României nu se va desfășura.

Meciul, programat initițial miercuri, 27 octombrie, nu va mai avea loc, după ce clubul oaspete a înștiințat Departamentul de Competiții al Federației Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a putea disputa acest joc, având în vedere «Principiile de Desfășurare a Competițiilor pentru sezonul 2021-2022», aprobate de FRF prin decizie de Comitet de Urgență în data de 27.07.2021.

Cazul urmează a fi judecat la Comisia de Disciplină”, este comunicatul postat pe site-ul FRF.

 

25-10-2021
15:13

Meciul FC Voluntari - FCSB, din „optimile” Cupei României, nu se mai joacă

Așa cum FANATIK v-a informat încă de dimineață, FRF și FC Voluntari au refuzat cererea FCSB de a amâna cu o zi, pentru joi 28 octombrie, partida din „optimile” Cupei României, astfel că ilfovenii vor câștiga la „masa verde”, cu 3-0.

„Am primit hârtie oficială că nu se joacă meciul cu FCSB. Urmează să schimb total programul, deoarece ar fi trebuit ca mâine să intrăm în cantonament”, a spus Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari, pentru Prosport.

„Nu avem 13 jucători, nu avem cum să jucăm, suntem în situația în care am fost cu Farul. Am trimis adrese la FRF și către FC Voluntari”, a declarat Mihai Stoica pentru Digi Sport.

Ulterior, pe contul personal de FB, Mihai Stoica a confirmat ceea ce a dezvăluit FANATIK în exclusivitate: „Nu s-a putut schimba data din 27 în 28”.

Echipa lui Edi Iordănescu poate pierde meciul din Cupa României la „masa verde” în cazul în care nu va avea 13 jucători eligibili pentru meciul cu Voluntari.

Cu toate acestea, FCSB a primit o veste bună la antrenamentul de luni, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

FCSB încearcă să amâne și meciul cu FC Voluntari din Cupa României, dar îl poate pierde cu 0-3!

Din informațiile FANATIK, FCSB vrea să amâne meciul de miercuri, 27 octombrie, cu o zi pentru a putea avea pe foaia de joc 13 jucători eligibili, după ce bucureștenii și-au amânat și partida din Liga 1 cu Farul Constanța, așa cum site-ul nostru a anunțat în exclusivitate.

„În urma verificării situației și a documentelor transmise de clubul Fotbal Club FCSB S.A în raport de dispozițiile regulamentare aplicabile în cazul infectării participanților cu virusul Sars-Cov2, Liga Profesionistă de Fotbal a decis reprogramarea partidei FC Farul Constanța – FC FCSB S.A. din etapa a XIII-a, în conformitate cu prevederile art. 12.1 din ROAF și alin. 3 și 4 din Principiile de desfășurare a competițiilor adoptate de FRF prin Hotărârea Comitetului de Urgență din 27.07.2021”, a anunțat LFP într-un comunicat.

Se pare însă că nici cei de la Voluntari și nici Federația Română de Fotbal nu sunt de acord cu o astfel de decizie. Astfel, sunt șanse mici ca acest lucru să se întâmple și cel mai probabil partida nu va putea fi amânată, iar FCSB va fi eliminată din Cupă!

ADVERTISEMENT

Dacă partida ar fi mutată joi, 28 octombrie, s-ar suprapune cu un alt meci din optimile Cupei României: FC Buzău – Dunărea Călărași, ora 15:00.

Prima veste bună pentru FCSB după criza COVID-19

FANATIK a scris în exclusivitate că Edi Iordănescu și staff-ul său vor reveni începând de luni, 25 octombrie, la antrenamentele de la baza de pregătire de la Berceni.

ADVERTISEMENT

Însă antrenorul FCSB-ului are în acest moment la antrenamente doar 12 jucători, dintre care doi portari: Andrei Vlad și Ștefan Târnoveanu, în timp ce căpitanul Florin Tănase se antrenează doar separat.

Jucătorii de câmp pe care Edi Iordănescu îi are la antrenamente: Denis Haruț, Paulo Vinicius, Risto Radunovic, Darius Olaru, Ovidiu Perianu, Ianis Stoica, Andrei Dumiter, Claudiu Keșeru, Alexandru Musi.

ADVERTISEMENT

„Avem 11 jucători valizi, cu 2 portari. Avem focar de covid și în academie, ieri fiind depistați pozitiv Fulga, Geană, Moraru, Buhai, Bănuț și Bulimar, testarea celorlalți având loc azi.

Nu putem juca nici măcar meciul de miercuri din Cupa României pentru că singurii jucători care ies din izolare înainte de ziua în care e programat sunt Straton și Șerban (accidentat), iar niciun alt fotbalist accidentat care e negativ nu poate reveni până atunci”. – Mihai Stoica, managerul general al FCSB

  • 8 jucători infectați cu COVID-19 are FCSB în acest moment
  • 8 jucători lipsesc de la antrenamente din cauza accidentărilor
  • 11 jucători valizi are Edi Iordănescu la această oră

  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 2,02 este cota pentru „Se califică FC Voluntari”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT