Fotbal intern

Tandia de la Sepsi, cadoul lui Becali pentru Teja! “Vine să negociem!”

27.12.2018 | 14:31
Tandia de la Sepsi cadoul lui Becali pentru Teja Vine sa negociem

Ibrahima Tandia este viitorul transfer pe care Gigi Becali vrea să îl facă în perioada de mercato din această iarnă. În conferinţa de presă susţinută pentru a-l prezenta pe Mihai Teja, patronul FCSB-ului a dezvăluit că fotbalistul lui Sepsi OSK o să ajungă la Palat pentru a negocia cu el.

Ibrahima Tandia intră în ultimele 6 luni de contract cu Sepsi OSK, dar Gigi Becali poate să plătească clauza de reziliere în valoare de 50.000 de euro, informaţie anunţată de FANATIK.RO, ca să poată să-l ia încă din această iarnă. De partea cealaltă, Eugen Neagoe susţine că atacantul nu va pleca de la Sepsi OSK.

Gigi Becali, aproape să îl transfere pe Ibrahima Tandia

“Jucătorii pe care Teja îi vrea, deja s-a cam rezolvat. Vin impresarii la Palat, la unul a negociat chiar Teja. Mi-a zis Mihai că, dacă vreau posesie, atunci să-i iau jucătorii ăştia. Bine, facem aşa! Noi trebuie să facem bani. Dacă nu ajungem în grupele cupelor europene, atunci nu e bine, chiar dacă ia titlul şi face şi posesie. Dacă ajungem acolo, mai vindem şi un jucător cu 40 de milioane! Ivanov deja e rezolvat, Iulian Cristea la fel. Am vorbit şi cu impresarul lui Tandia, o să vină duminică să negociem.

O să vedeţi o echipă la FCSB doar cu jucători români. Ăsta e visul meu! O să cresc jucători în Academie şi vor fi doar români de-ai noştri. Dar acum n-avem timp să stăm după Moruţan, după Coman sau Nedelcu, să-i creştem. Nu zic de Tănase sau de Man, că ei sunt consacraţi şi valoroşi deja. Coman…are şi el momente, dar pierde mingea! Nu poţi să iei campionatul dacă pierde mingea Coman”, a spus Gigi Becali.

  • 900.000 de euro este cota lui Ibrahima Tandia, conform transfermarkt.com
  • 17 meciuri, 7 goluri şi trei pase decisive are Ibrahima Tandia pentru Sepsi OSK