Fotbal intern

FCSB transferă portar din Liga 1 Betano. “E titular unde joacă acum! Pe Vlad îl dăm!”

FCSB transfera portar din Liga 1 Betano E titular unde joaca acum Pe Vlad il dam

Gigi Becali a anunțat că FCSB vrea să îl transfere pe Răzvan Pleșca, portarul lui Gaz Metan. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că portarul în vârstă de 36 de ani a ajuns la un acord pentru a ajunge sub comanda lui Mihai Teja în perioada de mercato din vară. Dacă Răzvan Pleșca va semna cu FCSB, atunci Andrei Vlad va pleca sub formă de împrumut pentru a avea cât mai multe meciuri în picioare.

Gigi Becali susține că a negociat pentru ca Răzvan Pleșca să ajungă la FCSB la finalul sezonului 2018 – 2019 din Liga 1 Betano. Latifundiarul din Pipera își dorește ca Cristi Bălgrădean să aibă o rezervă cu experiență, toate acestea în cazul în care “Pufi” se va accidenta. Răzvan Pleșca va ajunge la FCSB din postura de jucător liber de contract.

Gigi Becali a anunțat că FCSB îl transferă pe Răzvan Pleșca

“Am negociat cu un portar să-l luăm din vară. Acum nu mai are rost pentru trei luni. Mergem cu Bălgrădean în continuare. E de aici din campionat, portar român. E titular unde joacă acum. Pleșca e, la el mă refer. Așa aș vrea să-l iau, să văd dacă pot. Rămâne în vară liber. În vară vrem să îl dăm pe Vlad să apere și îl aducem pe el”, a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

Răzvan Pleșca într-un meci jucat pentru Gaz Metan Mediaș

Nu este prima oară când se vorbește despre dorința FCSB-ului de a-l transfera pe Răzvan Pleșca. Gigi Becali a luat legătura cu oficialii lui Gaz Metan pentru goalkeeperul în vârstă de 36 de ani și la începutul anului 2019, lucru confirmat de Ioan Mărginean, președintele grupării din Mediaș .“Şi Pleşca a primit ofertă de la FCSB pentru a pleca. Noi l-a convins în vara trecută să continue la noi, pentru că este un portar foarte experimentat, care are grijă şi de tinerii de la club”, a spus Ioan Marginean.