Sport

FCSB vrea să joace pe Ghencea! Anunţ uriaş al lui Meme Stoica: ”Am făcut ofertă dublă faţă de Arena Naţională! Aştept să văd cum vom fi refuzaţi”

Oficialii vicecampioanei FCSB nu se lasă și fac tot ce e legal să primească acceptul conducătorilor CSA Steaua pentru a-și juca meciurile de acasă în Ghencea. Meme Stoica a anunțat ultima ofertă.
05.05.2022 | 23:18
FCSB vrea sa joace pe Ghencea Anunt urias al lui Meme Stoica Am facut oferta dubla fata de Arena Nationala Astept sa vad cum vom fi refuzati
FCSB a făcut o ofertă ”de nerefuzat” pentru a-și juca meciurile de acasă pe noul stadion Steaua
ADVERTISEMENT

FCSB este echipa care la meciurile cu miză umple cam orice stadion din țară. Cu toate acestea, reprezentanții Armatei resping orice încercare a trupei lui Gigi Becali de a juca în Ghencea.

Meme Stoica: ”Vom face plângere penală”

Gigi Becali scoate din buzunar 13.000 de euro (fără TVA) pentru fiecare meci pe care FCSB îl dispută pe Arena Națională în Casa Priurilor Liga 1, sau în Cupa României.

ADVERTISEMENT

Însă, cea mai mare dorință a omului de afaceri este ca echipa lui să revină în Ghencea. Îi are de partea lui și pe suporterii din Peluza Nord, care au făcut și ei numeroase demersuri pentru ca echipa lor de suflet să joace pe noul stadion din Ghencea, construit din bani publici.

Până acum toate cererile către conducerea CSA Steaua, au fost refuzate din diverse motive. Chiar și atunci când pe noul stadion Steaua nu era programat nici un eveniment sportiv.

ADVERTISEMENT

Oficialii clubului Armatei au plătit la un moment dat cheltuielile de deplasare, cazare și masă ale altor echipe, doar pentru ca acestea să evolueze pe arena din complexul sportiv Ghencea, pentru a-și motiva refuzul.

Managerul general al vicecampioanei FCSB, Meme Stoica, a anunțat ultima ofertă pe care au înaintat-o celor de la CSA Steaua. Oficialul roș-albaștrilor a menționat și că clubul pe care îl reprezintă va face plângere penală în cazul în care se vor lovi de un nou refuz.

ADVERTISEMENT

”Am făcut o ofertă dublă față de National Arena pentru Ghencea, așteptăm să vedem cum vom fi refuzați, așteptăm să vedem dacă se face mai mare gaura din bugetul public.

Vom face plângere penală. Toată lumea spune că trebuie să jucăm acolo, pentru că e un stadion din bani publici, dar nu ne lasă. De ce? Pentru că am umple stadionul, am arătat cine e adevărata Steaua.

ADVERTISEMENT

Lumea ar veni să arate că e stelistă și că ține cu FCSB și că acolo trebuie să joace echipe. Să presupunem că meciul cu Mura din Slovenia se va juca acolo, în Conference League, garantez că stadionul se va umple și atunci”, a declarat Meme Stoica, la Orange Sport TV.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 3 este cota pentru ”2 și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT