Gigi Becali a confirmat FANATIK. S-a interesat de Andrei Chindriș de la FC Botoșani. “Am vorbit cu Iftime!”

EXCLUSIV FANATIK
Iuliana Spirache   
în FCSB
23/10/2019, 16:39
Gigi Becali a confirmat FANATIK. S-a interesat de Andrei Chindriș de la FC Botoșani. “Am vorbit cu Iftime!” GALERIE FOTO EXCLUSIV FANATIK
Andrei Chindriş are ofertă scrisă din Grecia. FOTO: sportpictures.eu

După ce în trecut i-a luat pe Olimpiu Moruțan, Cătălin Golofca și Mihai Roman, FCSB vrea să transfere încă doi jucători de la FC Botoșani. Valeriu Iftime a dezvăluit pentru FANATIK George Miron, căpitanul echipei antrenate de Marius Croitoru, și Andrei Chindriș, fundașul central în vârstă de 20 de ani care a bifat 8 prezențe în tricoul grupării din Botoșani, sunt pe lista de transferuri a lui Gigi Becali.


UPDATE, 23 octombrie, ora 16.35. Gigi Becali a confirmat informația dezvăluită de FANATIK pe 16 septembrie 2019, ora 10.21. Patronul FCSB-ului a recunoscut că l-a contactat pe Valeriu Iftime pentru a cere informații despre Andrei Chindriș, fundașul central al lui FC Botoșani. ”Știu că l-am văzut o dată pe Chindriș, un meci, pentru că eu un meci trebuie să văd un jucător, nu trebuie să vad șapte. Mi-a plăcut de el că e puternic, e copil și e puternic. Și știți că eu cumpăr tot ce e tânăr și e puternic. Am vorbit cu Iftime (n.r. – Valeriu Iftime), am întrebat și mi-a zis ’mai lăsați-l, mai lăsați-l’. Apoi, n-am mai vorbit”, a precizat Gigi Becali, la Pro X.


FCSB vrea să transfere de la FC Botoșani

Mai mult, Valeriu Iftime a dezvăluit că îi caută deja înlocuitor lui George Miron și că aceșta va pleca de la gruparea din Botoșani în perioada de mercato din iarnă, iar că Haruț și Chindirș, doi tineri jucători din lotul lui Marius Croitoru, sunt foarte scumpi.

“Mai am de propus jucători. Bani să existe pentru că marfă avem. O să mai fie jucători în vederile celor de la FCSB, dar vezi că ultimii trei jucători au plecat la CFR Cluj și sunt titulari. Sunt sigur că și Golofca o să fie acolo. Trei jucători care i-am vândut acolo vor juca în grupele Europa League, iar doi au făcut-o deja în Champions League.  Am mulți jucători. Miron poate pleca oricând pentru că i-am pregătit deja înlocuitor. Eu acum vorbesc despre jucătorii care pot pleca în iarnă. George Miron care poate pleca oricând, la orice echipă din Liga 1, dar el are ofertă și de afară și nu vreau să vorbesc de Haruț și Chindirș care sunt prea scumpi. Gigi Becali a întrebat de Miron, dar la un moment dat era vorba de Chindriș”, a spus Valeriu Iftime pentru FANATIK.

George Miron se bucură după o victorie a celor de la FC Botoșani cu FC Voluntari. Sursă foto: sportpictures.eu
George Miron se bucură după o victorie a celor de la FC Botoșani cu FC Voluntari. Sursă foto: sportpictures.eu

Andrei Chindirș, soluție pentru apărarea FCSB-ului?

Andrei Chindriș este un produs al Universității Cluj, iar în ianuarie 2017 a ajuns la FC Botoșani liber de contract. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a fost cedat sub formă de împrumut la Academica Clinceni și Știința Miroslava, iar în iunie 2018 a revenit la formația patronată de Valeriu Iftime. Fundașul central cotat de site-urile de specialitate la 350.000 de euro a jucat în 19 meciuri pentru FC Botoșani și a dat un gol și are selecții la echipele U18 și U19 ale României. Acesta poate fi o soluție și pentru postul jucătorului U21.

De partea cealaltă, George Miron are 25 de ani și este cotat de site-urile de specialitate la 800.000 de euro. Fotbalistul evoluează pe postul de fundaș central la FCSB, iar la FC Botoșani a ajuns în iulie 2015 după ce a plecat de la Oțelul Galați. George Miron este căpitanul moldovenilor și a bifat 147 de meciuri în tricoul echipei finanțate de Valeriu Iftime.

  • 800.000 de euro este cota lui George Miron, conform transfermarkt.com
Închide ×