S-a găsit înlocuitorul lui Niţă? Negocieri cu Beşiktaş pentru portar!

FCSB, Florin Nita, Besiktas

Plecarea lui Florin Niţă de la FCSB ar putea fi suplinită chiar în zilele urmatoare. Gigi Becali negociază cu un portar ucrainean de la Beşiktaş

Deşi declară sus şi tare că Andrei Vlad va fi titularul postului în acest sezon, se pare că Gigi Becali a spus adevărul doar pe jumătate. Într-adevăr, Vlad va fi în poartă împotriva celor de la Lazio şi în următoarele meciuri în Europa League, în eventualitatea unei calificări. Însă, în lupta pentru titlu în Liga 1, FCSB va avea alt titular. 

Coform sport.ro, roş-albaştrii negociază un împrumut al lui Denys Boyko de la Beşiktaş Istanbul. Ucraineanul are 30 de ani şi este rezerva postului la formaţia care a ajuns în primăvara Champions League. De notat că Boyko a luat deja contact cu jucătorii şi cu staff-ul celor de la FCSB, cele două echipe împărţind hotelul în primul cantonament al iernii pentru echipa lui Dică, cel din Antalya. 

Cine e jucătorul dorit de FCSB

Denys Boyko a fost crescut de Dinamo Kiev, însă marea sa performanţă a fost realizată alături de Dnipro Dnipropetrovsk. A ajuns în finala Europa League în sezonul 2014-2015, jucând 18 partide în acea campanie europeană a echipei din ţara natală. Boyko a fost imediat achiziţionat de Beşiktaş pentru 3,5 milioane de euro. 

Nu s-a impus însă la formaţia turcă şi a fost cedat sub formă de împrumut în sezonul precedent în Spania, la Malaga. Şi la formaţia iberică a jucat doar trei partide, iar în vară a revenit la Beşiktaş. Nu a prins nici măcar un minut în poarta turcilor în stagiunea de toamnă. Este cotat la 1 milion de euro de site-ul transfermarkt.de.