Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

FCSB vs. CSA Steaua, faza pe procese! Avocatul FCSB explică exact situația din procesul în care se solicită anularea mărcilor. Video exclusiv

FCSB VS. CSA Steaua, un război interminabil! Avocatul FCSB îl contrazice pe Florin Talpan și afirmă că „militarii” nu au câștigat nimic.
25.05.2023 | 11:38
FCSB vs CSA Steaua faza pe procese Avocatul FCSB explica exact situatia din procesul in care se solicita anularea marcilor Video exclusiv
FCSB vs. CSA Steaua, faza pe procese! Avocatul FCSB explică exact situația din procesul în care se solicită anularea mărcilor. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB și CSA Steaua se bat în continuare pentru a demonstra că reprezintă adevărata Steaua, iar avocatul Adrian Căvescu a intervenit la FANATIK SUPERLIGA și îl contrazice pe Florin Talpan.

Avocatul FCSB, Adrian Căvescu îl contrazice pe Florin Talpan: „Are termen la Curtea de Apel București pe 1 noiembrie”

Avocatul FCSB a explicat că procesul privind mărcile se va judeca abia în toamnă: „Nu, nu, nu! Acest proces cu mărcile, în care noi încercăm să le anulăm și să se constate că există o marcă notorie în favoarea noastră, are termen la Curtea de Apel București pe 1 noiembrie, în urma recersului admis de Înalta Curte”.

ADVERTISEMENT

Adrian Căvescu explică decizia ÎCCJ pe înțelesul suporterilor: „Această contestație în anulare a fost o simplă clarificare de care noi am avut nevoie. În ceea ce privește respingerea ei, nouă ne-a dat niște răspunsuri. Noi cerem anularea întregului lor portofoliu de mărci cu denumirea Steaua”.

Acesta consideră că Steaua nu va avea câștig de cauză și argumentează: „Nu au fost folosite o perioadă pe o perioadă de cinci ani, așa cum spune legea și datorită faptului că la data înregistrării au fost solicitate cu rea credință. De ce? Toate mărcile sunt înregistrate din 2003 în sus”.

ADVERTISEMENT

De ce spun avocații FCSB că „CSA Steaua a fost de rea credință”: „Le scoate 10 ani mai târziu din sertar”

Adrian Căvescu rămâne tare pe poziții: „Ori la momentul respectiv, CSA Steaua nu avea echipă, nu presta servicii de fotbal. Noi închiriasem stadionul, noi preluasem echipa, istoria clubului și chiar și toate creanțele. 

Și cei fac ei în momentul acela? Se duc la OSIM și înregistrează mărci cu denumirea Steaua pentru a le scoate zece ani mai târziu din sertar și a ne cere nouă schimbarea denumirii. Ori acest lucru este transmis în limbaj juridic simplu: rea credință”, a mai spus avocatul la FANATIK SUPERLIGA.  

ADVERTISEMENT

Ce se judecă la Curtea de Apel București pe data de 1 noiembrie

Avocatul FCSB-ului îi liniștește pe suporteri și mai oferă detalii despre ce aviz negativ a dat ÎCCJ: „Înalta Curte a constatat că hotărârea inițială a Curții de Apel este incompletă și a restituit dosarul cu termen 1 noiembrie 2023, la Curtea de Apel București. Acesta este fondul cauzei. 

A fost o contestație în anulare și va mai fi și o revizuire. Am vrut noi să clarificăm niște aspecte conexe cauzei, dar dosarul nu s-a pierdut. Nici nu a început să se judece! Pe 1 noiembrie este primul termen”. 

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

VIDEO MAI JOS: 

ADVERTISEMENT