Sport

FCSB – West Ham 0-3, în etapa 6 din grupele Conference League. Adio Europa! Final rușinos pentru un sezon de coșmar

FCSB a pierdut fără drept de apel și ultimul meci din grupele Conference League, 0-3 pe teren propriu cu West Ham, și a pus capăt în mod rușinos unui sezon european de coșmar.
03.11.2022 | 23:49
FCSB  West Ham 03 in etapa 6 din grupele Conference League Adio Europa Final rusinos pentru un sezon de cosmar
Manuel Lanzini si Sylas Laouari Edjouma Malcom in meciul de fotbal dintre FCSB si West Ham United, din cadrul grupelor UEFA Europa Conference League, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, joi 3 noiembrie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
03-11-2022
21:03

FINAL: FCSB - West Ham 0-3 (Fornals 40, 65, Mubama 56). O nouă înfrângere la scor pentru „roș-albaștri”

Min. 90+3: Fluier final.

Min. 89: Ocazie imensă ratată de Radunovic după un corner. Singur din 2 metri, fundașul fecesebist șutează direct în portarul Areola.

Min. 87: Lanzini șutează plasat din afara careului, Târnovanu respinge în lateral.

Min. 71: Ogbonna șutează din unghi, dar Târnovanu respinge în plasa laterală.

Min. 65: GOOOL WETS HAM! Scarles centrează de pe stânga, Târnovanu respinge până la Fornals, apoi iese hazardat din poartă și nu se poate opune șutului expediat de jucătorul echipei engleze. Fanii „roș-albaștrilor” încep să părăsească tribunele după acest gol.

Min. 61: Șutul lui Radaslavescu din marginea careului mare trece puțin pe lângă bară.

Min. 58: Coufal pătrunde pe dreapta, șutează din unghi, dar Târnovanu respinge.

Min. 56: GOOOL WEST HAM! Centrare de pe dreapta a lui Coufal, Mubama reia cu capul din 6 metri, mingea îl lovește și pe Dawa și intră în plasă.

Min. 54: Scarles centează periculos în fața porții, Mubama nu ajunge să împingă mingea în plasă.

Min. 46: A început repriza secundă. Triplă schimbare la FCSB: Radaslavescu, Olaru și Ianis Stoica i-au înlocuit pe Marco Dulca, Oaidă și Cordea.

03-11-2022
20:00

PAUZĂ: FCSB - West Ham 0-1 (Fornals 40). Avantaj minim pentru englezi după primele 45 de minute

Vezi aici cele mai mportante faze.

Min. 45+1: S-a terminat prima repriză.

Min. 45: Târnovanu este bătut din nou, dar Pantea reușește să respingă mingea de pe linia porții, evitând  golul doi.

Min. 40: GOOOL WEST HAM! Plecat dintr-o poziție suspectă de ofsaid, Fornals scapă de Dawa și înscrie cu un șut plasat din marginea careului mare.

Min. 35: Downes șutează din apropiere, Târnovanu se remarcă din nou.

Min. 22: Târnovanu intervine din nou excelent la șutul lui Mubamba din 6 metri.

Min. 4: Târnovanu evită golul cu o paradă senzațională la șutul lui Fornals din 7-8 metri.

Min. 3: Compagno este blocat în ultimul momemt, după o gafă a lui Coufal.

Min. 1: A început partida.

03-11-2022
18:41

Echipele de start la FCSB – West Ham

Au apărut echipele de start la FCSB – West Ham, meci care va începe la ora 22:00.

FCSB: Ș. Târnovanu – A. Pantea, J. Dawa, R. Bouhenna, R. Radunovic – M. Edjouma, M. Dulca, R. Oaidă – A. Cordea, A. Compagno, Oct. Popescu. Rezerve: R. Boboc, F. Coman, V. Crețu, A. Dumiter, D. Olaru, E. Radaslavescu, B. Rusu, I. Stoica, A. Vlad. Antrenor: Mihai Pintilii. 

West Ham: A. Areola – V. Coufal, B. Johnson, A. Ogbonna, N. Aguerd – M. Lanzini, C. Coventry, F. Downes, O. Scarles – D. Mubama, P. Fornals. Rezerve: K. Appiah-Forson, H. Ashby, K. Casey, R. Clayton, M. Forbes, K. Hegyi, L. Orford, F. Potts, D. Randolph, K. Simon-Swyer. Antrenor: David Moyes. 

Meciul FCSB – West Ham are loc joi, 3 noiembrie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul etapei a 6-a (ultima) a grupei B din Conference League. Bucureștenii au sacrificat voit competiția europeană, unde vor termina pe ultimul loc, pentru a acorda prioritate campionatului, unde riscă serios să rateze play-off-ul dacă nu se reglează parcursul, ultima etapă pierzând la Cluj, 1-2 cu locul 14, Universitatea. În urma acelui eșec, antrenorul Nicolae Dică a demisionat, iar joi echipa va fi dirijată de Mihai Pintilii, fost jucător și actualmente oficial al clubului patronat de Gigi Be4cali.

Unde se joacă meciul FCSB – West Ham, n etapa 6 din grupele Conference League.

Confruntarea FCSB – West Ham se desfășoară joi, 3 noiembrie, de la ora 22:00, pe Arena Națională din Capitală, în etapa a 6-a, ultima, a grupei B din Conference League. Deși FCSB și-a bătut joc de participarea europeană, la ultimul meci din această ediție a Conference League va avea parte de o susținere neașteptat de numeroasă, peste 20.000 de spectatori urmând a lua loc în tribune.

ADVERTISEMENT

Din păcate, aceștia vor trebui să fie pregătiți, cel mai probabil, pentru o nouă umilință a favoriților, pentru că FCSB va trimite din nou garnitura de rezerve, partida de duminică, 6 noiembrie, cu Rapid, fiind mult mai importantă decât un meci cu o formație din Premier League în Europa. Cum englezii vor să stabilească un record al participărilor lor în Europa, adică să câștige toate meciurile din grupă, e clar că pentru Târnovanu și apărarea sa vor fi multe momente grele.

Cine transmite la TV partida FCSB – West Ham

Partida FCSB – West Ham se joacă joi, 3 noiembrie, de la ora 22:00, pe Arena Națională din Capitală, în etapa a 6-a, ultima, a grupei B din Conference League și va putea fi urmărită pe micile ecrane în direct și în exclusivitate doar pe postul PRO Arena. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La București, joi, 3 noiembrie, cerul va fi variabil, alternând perioadele de soare cu cele de nori, dar nu se va pune nici un moment problema de a ploua. Temperatura maximă va ajunge la amiază la 18 grade, scăzând însă până la 12 grade la ora startului partidei. Acest meci va fi arbitrat de germanul Sachsa Stegemann, 37 ani, care anul acesta a condus returul Djurgarden – Sepsi Sf. Gheorghe 3-1 din turul 3 preliminar al Conference League și în 2014 pe CFR Cluj la victoria în Serbia, 1-0 cu Jagodina.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FCSB – West Ham

Era mult mai ușor să numim aici ce jucători din rândul titularilor se vor regăsi joi seară, la partida cu West Ham, pentru că majoritatea dintre ei nu vor juca pentru a fi odihniți în vederea meciului cu Rapid din SuperLiga. Au supraviețuit portarul Târnovanu și fundașul Radunovic. În plus, Omrani, care nu stă foarte bine fizic și Nikolov nu au drept de joc în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Englezii iau partida destul de serios, dovadă faptul că antrenorul David Moyes a deplasat la București un lot din care nu lipsesc cei mai importanți jucători, în frunte cu Rice și italianul Scammaca și au toate șansele să bifeze victorii pe linie în grupă și să și marcheze multe goluri contra liniei de fund Boboc – Dawa – Haruț – Radunovic.

Cote la pariuri la jocul FCSB – West Ham

Inițial, cotele la pariuri la meciul FCSB – West Ham erau destul de echilibrate, londonezii primind 2,20 la victorie și bucureștenii 3,20. Pe măsură ce au trecut orele și s-a aflat că FCSB va trimite iar rezervele, cotele au scăzut și continuă să scadă pe victoria londonezilor. Aceștia au ajuns la 1,60 pentru victorie, dar până la ora partidei se estimează că ar putea coborî chiar până spre 1,30 sau chiar 1,25. Succesul, devenit miracol, al FCSB are acum cotă de 5,70 și un gol marcat ajunge la 1,80. A scăzut mult și cota la total goluri peste 2,5, ajunsă acum doar la 1,50.

ADVERTISEMENT

În tur, în primul meci din grupă, cu FCSB evoluând cu echipa de bază, West Ham a câștigat cu 3-1, dar Cordea a fost cel care deschis scorul iar totul s-a năruit în ultimele 20 de minute, după ce francezul Bastien a acordat foarte ușor un penalty gazdelor. FCSB a mai băgat titularii doar în etapa a 2-a, la 0-0 acasă cu Anderlecht, când a fost 0-0.

ADVERTISEMENT