Sport

FC U Craiova, părăsită și de interimarul Bobi Verdeș: “Principiile nu au murit”

Lovitură de teatru la FC U Craiova. După despărțirea de Flavius Stoican, a venit rândul lui Bobi Verdeș să-și anunțe plecarea. Acesta ar fi trebuit să pregătească echipa pentru meciul cu Sepsi.
04.11.2021 | 12:46
FC U Craiova parasita si de interimarul Bobi Verdes Principiile nu au murit
ADVERTISEMENT

Deși ar fi trebuit să asigure interimatul după demiterea lui Flavius Stoican, Bobi Verdeș a decis să plece de la FC U Craiova. Anunțul a fost făcut chiar de el, printr-un mesaj publicat cu puțin timp în urmă, pe rețelele de socializare.

Cum nici Dorel Stoica nu a mai dorit să continue, de pregătirea echipei până la numirea unui nou „principal” se vor ocupa preparatorul fizic Dan Vasilică și antrenorul cu portarii, Valentin David. Partida cu Sepsi din următoarea etapă a Ligii 1 este programată, 6 noiembrie, la 20:30, pe arena „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Bobi Verdeș a plecat de la FC U Craiova

Oamenii sunt oameni și la bine, și la rău. Iar prietenia și principiile nu au murit”, a declarat Bobi Verdeș pentru gsp.ro, ca mai apoi să-și anunțe oficial despărțirea de clubul familiei Mititelu, prin intermediul contului său de Facebook.

Vreau să vă anunț că activitatea mea ca antrenor la FC U s-a încheiat. Vă mulțumesc pentru mesajele de susținere(suporterilor) pe care le-am primit, a fost o onoare să antrenez la echipa care m-a propulsat în fotbalul mare FORZZA ȘTIINȚA”, a transmis fostul atacant al alb-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican a fost dat afară la mai puțin de o lună de când a preluat echipa, întrucât l-a titularizat pe Bradley Diallo în meciul cu Rapid. Scos din minți de erorile fundașului francez, culminate cu cea de la derby-ul Craiovei, patronul a ordonat, din spatele gratiilor, ca acesta să nu mai facă parte din echipă, dar tehnicianul nu s-a conformat.

Eugen Neagoe, despre posibilitatea de a antrena FC U Craiova: „Ne punem la masă și vedem”

Contactat de FANATIK, Eugen Neagoe – principala variantă vehiculată pentru postul de antrenor – s-a arătat dispus să negocieze din nou cu Adrian Mititelu Junior preluarea echipei, în cazul în care  va fi contactat. Cele două părți au mai purtat tratative și în urmă cu o lună, după demiterea lui Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Nu ştiam că a plecat Stoican. Sunt puţin surprins pentru că nu ştiu ce s-a întâmplat. Dacă cei de la FC U Craiova vor să negocieze cu mine, ne punem la masă şi vedem. 

Deocamdată nu am discutat cu nimeni de la FC U Craiova. Nici nu am ştiut că a plecat Stoican de la echipă”, a declarat Neagoe, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

De altfel, interesul pentru fostul tehnician al Astrei a fost confirmat și de managerul general Marcel Pușcaș. „Eugen Neagoe este și el o variantă și mai sunt vreo 3-4 variante. Nu este vorba de antrenor străin, deocamdată”, a dezvăluit acesta la Digi Sport, evitând, în schimb, să detalieze motivele pentru care Flavius Stoican a fost îndepărtat.

Pot să comentez că rezultatele cu Flavius Stoican n-au fost foarte rele, nici foarte bune. Acum depinde cum privim lucrurile, dar poate că patronul a considerat că poate este loc și de mai bine.

Când faci un contract, îți asumi niște lucruri. Dacă așa au hotărât patronul și Flavius Stoican… oricum, Flavius avea contract până la finalul anului”, a conchis oficialul oltenilor.

ADVERTISEMENT