Sport

FCU Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe 1-0, în etapa a 8-a din SuperLiga. VAR a anulat două goluri şi l-a validat pe al treilea

FC U Craiova a câştigat, 1-0, partida disputată în compania lui Sepsi din cadrul etapei a 8-a din SuperLiga. În urma acestui rezultat, cele două formaţii sunt la egalitate de puncte în clasament.
30.08.2022 | 18:23
FCU Craiova  Sepsi Sf Gheorghe 10 in etapa a 8a din SuperLiga VAR a anulat doua goluri si la validat pe al treilea
FCU Craiova - Sepsi se joacă în etapa a 8-a din SuperLiga (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT
30-08-2022
18:20

Cum arată clasamentul din SuperLiga după FC U Craiova - Sepsi 1-0

Oltenii au obţinut o victorie importană, în faţa unui adversar incomod. Sidibe a înscris singurul gol al meciului, într-o fază în care mingea i-a atins braţul drept, dar VAR a validat reuşita. Nu a fost, de altfel, singura intervenţie a arbitrajului video. În prima repriză, Tudorie, respectiv Bălan, au înscris, dar reuşitele lor au fost anulate corect pe motiv de ofsaid.

Sidibe a văzut două “galbene” şi a plecat la vestiare în minutul 69, dar pentru a doua intervenţia ar fi meritat cu prisosinţă “roşu”.  direct. 

În urma acestui rezultat de 1-0, cele două formaţii sunt la egalitate în clasament, cu câte 10 puncte, pe locurile 9 şi 10.

30-08-2022
16:16

FC U Craiova - Sepsi 1-0

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci.

Min. 90: Sepsi asediază poarta Craiovei, dar nu reuşeşte să înscrie. Popa mai respinge o lovitură liberă.

Min. 81: Ocazie pentru Sepsi. Bălasă trimite cu capul după un corner de pe partea dreapta, dar Popa respinge in extremis.

Min. 69: Sidibe primeşte al doilea cartonaş galben şi este eliminat. Intrarea fotbalistului de la Craiova a fost extrem de periculoasă, cu talpa pe genunchiul adversarului, şi ar fi meritat “roşu” direct!

Min. 48: Ocazie pentru Sepsi. Ştefănescu centrează în faţa porţii, dar Tudorie ratează întâlnirea cu mingea pentru câţiva centimetri.

Min. 46: A început repriza secundă.

Pauză!

Min. 45: GOOOL FC U Craiova! Sidibe deschide scorul după o fază controversată, în care balonul i-a atins mână fotbalistului de la Craiova. VAR a analizat faza şi a validat reuşita.

Min. 18: Sidibe pătrunde pe partea dreaptă, trage, dar Niczuly respinge în faţă. Din careul de 6 metri, Bălan împinge balonul în poarta goală. VAR intervine din nou şi anulează reuşita pentru ofsaid.

Min. 9: Tudorie marchează, dar asistentul ridică fanionul. VAR a confirmat decizia arbitrului de tuşă.

Min. 1: A început partida.

30-08-2022
15:29

Echipele de start în FC U Craiova - Sepsi

FCU Craiova: Popa – Negru, Duarte, Grigore, Huyghebaert – Asamoah, Albu – Sidibe, Iancu, Van Durmen – Bălan. Rezerve: Mogoșanu – Papadopoulos, Paramatti, Achim, Baeten, Marquet, Bahassa, Chițu, G. Ganea. Antrenor: Marius Croitoru.

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Bălașa, Dumitrescu – Matei, Păun, Rodriguez – Bărbuț, Tudorie, Ștefănescu. Rezerve: Began – Ispas, Ciobotariu, Gheorghe, Aganovic, Francisco Junior, Golofca, Achahbar, Rondon. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Meciul dintre FCU Craiova şi Sepsi Sfântu Gheorghe este programat să se dispute marţi, 30 de august, de la ora 19:15, în etapa a 8-a din SuperLiga. Cele două formaţii vin după înfrângeri suferite în precedenta runda a primei ligi din România. Oltenii au pierdut cu UTA Arad, scor 1-2, în timp ce Sepsi a fost învinsă, la acelaşi scor, de Rapid.

Unde se joacă meciul FCU Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe, din etapa a 8-a a SuperLigii

FCU Craiova bifează al doilea meci de pe teren propriu în afara oraşului. Meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe se va disputa pe stadionul “Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.

ADVERTISEMENT

În mod normal, FCU Craiova îşi juca meciurile de acasă pe arena “Ion Oblemenco”, din Bănie, însă stadionul a fost folosit pentru Festivalul “IntenCity”. După acest eveniment, Primăria din Craiova va schimba gazonul, astfel că arena va mai fi indisponibilă o perioadă.

Cine transmite la TV partida FCU Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe

Meciul FCU Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe va fi transmis la TV de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. De asemenea, cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.

ADVERTISEMENT

La fel ca la meciul cu Petrolul Ploieşti, jucat tot la Târgu Jiu, FCU Craiova se bazează ca va avea în jur de 10.000 de spectatori în tribunele stadionului “Tudor Vladimirescu”.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea FCU Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe

La FCU Craiova continuă să lipsească Juan Bauza, unul dintre cei mai buni jucători ai oltenilor în startul sezonului. De asemenea, înaintea meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe a venit şi transferul lui Andrea Compagno la FCSB, mutare anunţată în exlusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Sepsi Sfântu Gheorghe l-a vândut pe Bogdan Mitrea la Universitatea Craiova, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. În afara celor două plecări, FCU Craiova şi Sepsi nu au alte probleme majore în cadrul loturilor.

Cote la pariuri la jocul FCU Craiova – Sepsi Sfântu Gheorghe

Meciul dintre FCU Craiova şi Sepsi Sfântu Gheorghe se anunţă unul echilibrat, cel puţin din opinia bookmakerilor. Covăsnenii au o cotă de 2,60 pentru un succes în deplasare, în timp ce oltenii pornesc cu a doua şansă, la 3,00. Remiza este cotată la 3,10. Specialiştii nu se aşteaptă la un meci cu multe reuşite, astfel că opţiunea “peste 2,5 goluri marcate” are o cotă de 2,25.

ADVERTISEMENT

FCU Craiova şi Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întâlnit de patru ori, însă unul dintre meciuri s-a jucat în Cupa României, în optimile de finală din sezonul 2021-2022, când covăsnenii au câştigat, scor 1-0. În SuperLiga, meciul din turul stagiunii trecute s-a terminat la egalitate, 1-1, în timp ce partida din retur a fost câştigată de Sepsi, scor 2-1. În play-out-ul sezonului trecut, formaţia din Sfântu Gheorghe s-a impus fără drept de apel, scor 5-0.

ADVERTISEMENT