Fotbal intern

FCU Craiova, victorie la Brașov. Peste 500 de fani din Peluza Sud 97 au fost sub Tâmpa

01.09.2018 | 19:26
FCU Craiova victorie la Brasov Peste 500 de fani din Peluza Sud 97 au fost sub Tampa
FCU joacă la Brașov. Peluza Sud 97 face spectacol

FCU Craiova a câştigat cu 3-1 meciul din etapa a două din Liga 3 de la Brașov. Bilanţ perfect pentru echipa lui Mititelu care a obţinut a doua victorie din tot atâtea meciuri în Liga 3. Bălan este eroul oltenilor, reuşind un hattrick.

ACS SR Brașov – FC U Craiova 1-3

Au marcat: Avram ’14 / Cl. Bălan ’39, ’65, ’71

Echipa de start a Craiovei: Mogoșanu – Dănănae, Ciucă, Ed. Dina, E. Negru – Kovari, Zimță, Grecu, S. Lupu – M. Dina, Cl. Bălan
Antrenor: Ștefan Stoica


FC U Craiova 1948 s-a deplasat încă de vineri seară la Brașov, acolo unde sâmbătă, de la ora 17:00, elevii lui Ștefan Stoica vor disputa primul lor meci tare din Liga III. Sub Tâmpa alb-albaștrii vor juca împotriva lui ACS SR Municipal Brașov. “Stegarii” au și ei ca obiectiv promovarea la fel ca fotbaliștii din Bănie.

FCU joacă la Brașov. Peluza Sud 97 pregătește un spectacol de zile mari!

Antrenorul oltenilor, Ștefa Stoica a spus înainte de plecarea la Brașov că FCU țintește victoria sub Tâmpa, deși adversarul nu este deloc unul ușor. “Ne așteaptă un meci greu la Brașov, dar băieții și-au dat seama în vestiar că nu mai merge cu jumătățile de măsură. Aici ei joacă la Universitatea Craiova, iar cine nu este conștient de acest lucru are o mare problemă. Liga a patra este diferită de Liga 3 și în mod sigur toate echipele vor juca împotriva noastră cu mare ambiție

Ne-am pregătit bine pentru acest meci și sperăm că o să obținem toate cele trei puncte. Este prea devreme să vorbim despre fotbalistul columbian și cel japonez deoarece ei abia au venit la echipă. La antrenamente au arătat bine, dar încă mai au mult de muncă. Eu am venit la Universitatea Craiova pentru că îmi doresc foarte mult să ajut această echipă să ajungă acolo unde îi este locul. Cu toți ne dorim ca într-o zi să vedem această echipă în Liga 1. Însă avem nevoie și de aportul suporterilor din Pleuza Sud 97. Eu îi înțeleg pe ei și la orice oră îi aștept să discutăm, avem mare nevoie de ei”, a spus Stoica.

FCU joacă la Brașov. Peluza Sud 97 face spectacol
FCU joacă la Brașov. Peluza Sud 97 face spectacol!

Peluza Sud 97 este gata pentru prima deplasare din acest campionat!

Dacă în prima etapă considerată pe teren propriu, cu Atletic Bradu, scor 3-0, la Severin, FC U nu a beneficiat de sprijinul suporterilor din Peluza Sud 97, de această dată, la Brașov oltenii vor avea parte de încurajările unui număr de 500 de fanii ai alb-albaștrilor care și-au anunțat prezența la meci.

Suporterii din PS. 97 au anunțat printr-un comunicat, la începutul campionatului, că nu se vor deplasa în acest sezon la Severin să își încurajeze echipa favorită , deoarece au considerat că Adrian Mititleu a făcut din nou o mare greșeală. Ultrașii oltenii vor ca FCU să joace doar în Craiova meciurile de pe teren propriu, iar până atunci își vor încuraja echipa favorită doar la disputele din deplasare.

În prima etapă din campionat s-au înregistrat următoarele rezultate.

FC Voluntari 2 – Flacăra Moreni 1-0

AFCM Alexandria – Hermannstadt 2 -2

ACS SR Municipal Brașov – FC Pucioasa 1-0

Turistul Oltu Turnu Măgurele – Viitorul Domnești 7-0

Flacăra Moreni – Sporting Roliori 0-0

Astra 2 – U Craiova 2 1948 SC 2  1-1

Unirea Bascov – ACSO Filiași 0-0

U Craiova 1948 SA- Atletic Bradu 3-0

Clasamentul după prima etapă

Citește și:  FANATIK confirmat! Florin Costea a semnat cu FC 

Citește și   Florin Costea înțeapă rivalii de la CS U: “Noi nu trăim din milă și pomeni!”