Fotbal intern

Febleţea lui Nicolae Dică de la FCSB! “Aş juca oriunde cu el”

06.09.2018 | 20:30
Febletea lui Nicolae Dica de la FCSB As juca oriunde cu el

Nicolae Dică a anunţat care a fost jucătorul său preferat de la FCSB. Antrenorul vicecampioanei României este la al doilea sezon la cârma “roş-albaştrilor”, însă fotbalistul care i-a intrat în graţii a jucat foarte puţin. Kamer Qaka a fost jucătorul care l-a încântat pe tehnicianul de 38 de ani şi a declarat că a încercat să-l convingă pe Gigi Becali să-l nu vândă la Poli Iaşi.

“Am vorbit cu el înainte de întoarcerea la Iași, i-am spus că e decizia patronului și că nu am ce face. Dacă ar fi după mine, aș juca oriunde cu el. Nu am reușit să îl conving pe Gigi, pentru că mi-a spus că vrea să folosească alt tip de jucător pe poziția aia. I-am spus patronului ceea ce văd eu la Qaka, dânsul a spus că îl vede altfel și că nu vrea să îl mai țină. A spus că vrea un alt tip de jucător”, a declarat Nicolae Dică pentru o televiziune de sport.

Febleţea lui Nicolae Dică de la FCSB a fost Kamer Qaka

Febleţea lui Nicolae Dică de la FCSB a fost Kamer Qaka, chiar dacă între cei doi a existat şi un episod mai încins. “Până s-a acomodat, nu a avut acele evoluții pe care le voiam de la el. Înainte de meciul de la Mediaș a avut o reacție și am discutat. I-am spus ce voiam de la el, a înțeles și după acea discuție a devenit alt jucător. La discuția aia mi-a zis ”dacă mă bagi să joc, eu îmi dau viața pe teren” și chiar asta a făcut. La meciul cu Viitorul au fost discuții că pleacă la Voluntari și după meci a plâns și mi-a zis că plânge de bucurie”, a mai precizat Nicolae Dică.

Kamer Qaka se simte bine la Poli Iaşi

Kamer Qaka a revenit la Poli Iaşi şi a jucat în meciul în care moldovenii s-au impus în faţa Concordiei Chiajna, scor 3-0, şi a declarat că se simte apreciat la formaţia din Copou. “Aici mă simt ca acasă. Mă simt apreciat. Sunt foarte fericit că m-am întors. Acesta este fotbalul. Uneori reuşeşti, alteori nu. Toţi oamenii mă întreabă: “De ce?, de ce?”. Nu ştiu ce să spun. Eu le mulţumesc pentru şansa pe care mi-au dat-o. Jucătorii, staff-ul, toţi cei de acolo s-au purtat frumos. Apreciez, dar mă bucur că m-am întors aici. Meritam să joc mai mult, dar nu decid eu. E decizia antrenorului. Dar eu sunt fericit”, a declarat mijlocaşul albanez.