Sporturi

FED Cup, Cehia – România! Se cunoaşte programul meciurilor din weekend! Video

FED Cup Cehia  Romania Se cunoaste programul meciurilor din weekend Video

Se apropie startul partidei din Grupa Mondială de FED Cup disputată între Cehia și România! Azi a avut loc tragerea la sorți de la ora 14.00! Evident, toate speranțele noastre se îndreptau către un program cât mai ușor pentru Simona Halep. Cea mai bine clasată jucătoare a României în circuitul WTA, Simona Halep are deja 4 zile de antrenament la Ostrava. În Cehia se află și echipa FANATIK, cea care va oferi cele mai proaspete informații legate de întâlnirea din FED Cup.

UPDATE

Program sâmbătă

Karolina Pliskova – Mihaela Buzărnescu

Katerina Siniakova – Simona Halep

Program duminică

Karolina Pliskova – Simona Halep

Katerina Siniakova – Mihaela Buzărnescu

Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova – Irina Begu/Monica Niculescu


UPDATE / Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu vor evolua la simplu pentru România. Karolina Pliskova şi Katerina Siniakova pentru Cehia.


UPDATE / Jucătoarele sunt în aşteptarea programului din acest weekend.


 

UPDATE / Jucătoarele sunt aşteptate la tragerea la sorţi de la Ostrava.

Tragerea la sorţi de la Ostrava

Pe lângă Simona Halep din echipa României mai fac parte Mihaela Buzărnescu, a 29-a jucătoare de tenis a lumii, Irina Begu, numărul 35 WTA dublu, Ana Bogdan, clasată pe locul 105 WTA şi Monica Niculescu, a 51-a sportivă pe panoul de dublu. Prima rachetă, Halep nu s-a ferit de cuvinte înaintea jocului cu deținătoarea trofeului. “Este a doua oară consecutiv când înfruntăm Cehia în grupa mondială și va fi un duel foarte dificil. Echipa lor are o experiență foarte mare și este întotdeauna dificil să joci împotriva campioanelor, dar și noi avem o echipă puternică. Sunt bucuroasă să evoluez într-o așa echipă, care nu are doar un lider. Este egalitate aici. Sper că voi reuși să îmi câștig jocurile și să-mi aduc contribuția la victorie”, a declarat Simona Halep pentru site-ul oficial al Fed Cup.

FED Cup, Cehia - România! Azi e tragerea la sorți! Ostrava
Simona Halep la ultima ședință de pregătire a României

FED Cup, Cehia – România! Azi e tragerea la sorți!

Adversara României, Cehia a câștigat 6 din ultimele 8 competiții desfășurate în FED Cup. Fără Petra Kvitova, gazdele se vor baza din plin pe Karolina Pliskova.Abia anul trecut am învins-o prima dată pe Simona în circuitul WTA, la Madrid, dar tot timpul, chiar și când pierdeam, am forțat-o cât am putut de mult. Știam că n-o să pierd toată viața în fața ei“, declara Pliskova înaintea jocului de FED Cup.

De remarcat că din echipa Cehiei mai fac parte Katerina Siniakova, numărul 1 în clasamentul de dublu WTA, Barbora Krejcikova, a doua jucătoare în clasamentul de dublu și Marketa Vondrousova, locul 72 în lume

  • 14.00 este ora la care va avea loc tragerea la sorți pentru partida de FED Cup, Cehia – România
Tags: