Fed Cup. Româncele, nemulţumite de condiţiile organizatorice de la Cluj

Sorin Dumitrescu   
in Sporturi
08/02/2018, 17:24
Fed Cup. Româncele, nemulţumite de condiţiile organizatorice de la Cluj

Fără Simona Halep, încă nerefăcută după accidentarea de la Melbourne, echipa feminină de tenis a României va încerca în acest weekend să obţină calificarea în barajul pentru accesul în Grupa Mondială. Adversara, reprezentativa Canadei, e o mai veche cunoştinţă, tricolorele reuşind să o învingă în urmă cu trei ani la Montreal cu 3-2, ceea ce a fost o mare surpriză, pentru că la gazde pe teren s-a aflat Eugenie Bouchard, pe atunci nr.7 mondial, bătută, incredibil, de Alexandra Dulgheru şi Andrea Mitu!

Acum România, chiar şi fără Simona Halep, este favorită în faţa lui Andreescu, Sebov, Zhao şi Dabrowski şi fetele sunt concentrate la maxim pentru a oferi un succes publicului din Cluj. Irina Begu, Sorana Cârstea, Ana Bogdan şi Raluca Olaru deţin armele care să le permită să facă pasul spre barajul pentru Grupa Mondială.

Ce a cerut Ana Bogdan organizatorilor pe durata meciurilor

Însă jucătoarele pregătite de Florin Segărceanu sunt nemulţumite de faptul că în sala unde se vor desfăşura meciurile este prea cald şi din această cauză nu pot respira bine. Ana Bogdan a explicat la microfonul Telekom Sport situaţia care nu a deranjat-o numai pe ea:

“În sală mi se pare destul de cald. Chiar am zis din prima zi că mi se pare destul de cald şi a fost un pic deranjant, că e aerul destul de uscat, nu am putut să respirăm prea bine, chiar toate fetele au spus. Însă, pe parcurs ne-am mai obişnuit şi ne-au şi ajutat, au mai redus din căldură, au mai băgat aer rece. Mi-e teamă că în timpul meciurilor, sala fiind plină va şi mai cald. Trebuie băgate aparatele cu aerr rece pe durata partidelor”.

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.