ADVERTISEMENT
Sporturi

Federația de Tenis s-a speriat după accidentarea lui Halep. “Noi avem nevoie de Simona”

Autor: Daniel Vlad | 02.10.2018 | 16:47
Federația de Tenis s-a speriat după accidentarea lui Halep.
George Cosac, președintele FRT, alătuir de echipa de Fed Cup a României

Federația de Tenis s-a speriat după accidentarea lui Halep. Președintele FRT, George Cosac, 50 de ani, a aflat de la FANATIK.RO vestea cu privire la starea de sănătate a liderului WTA. Simona Halep a anunțat pe contul său personal de Twitter că după ce a efectuat un RMN a reieșit că are hernie de disc.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a făcut anunțul pe contul său de Twitter. “Salutări tuturor! Voiam să vă informez că la RMN a reieșit că am hernie de disc. Voi discuta cu doctorii în zilele următoare, dar sper că voi fi înapoi în curând! Vă voi ține la curent! Mulțumesc tuturor pentru susținere!, a precizat Halep!

Accidentarea lui Halep l-a șocat pe președintele Federației Române de Tenis.

Contactat de către FANATIK.RO, George Cosac, președintele FRT, a fost total suprins de informația pe care i-am oferit-o. “Aolo! Sunt șocat. E sigur? Deja a anunțat public Simona? Nu știam. O voi lăsa să se liniștească, iar în zilele următoare o voi căuta și o să mă intersez personal despre starea ei de sănătate. Din partea FRT ea o să aibă toată susținerea noastră. Simona este tezaurul României. Chiar sunt șocat după ce am aflat de la dumneavoastră despre această informație. Nu știam, deoarece sunt plecat și nu am avut timp să mă informez. E cea mai proaste veste pe care puteam să o primesc,

ADVERTISEMENT

Hernia de disc nu este deloc ușoară pentru un sportiv de performanță, iar la tenis spatele este foarte solicitat. Însă acum depinde și de organismul fiecărui sportiv pentru recuperare, iar eu sper că Simona o să se refacă cât mai repede. Noi avem mare nevoie de Simona Halep pentru România. Nu uitați că la începutul lui februarie vom avea meciul cu Cehia din Fed Cup, dar până atu nci este important ca Simona să se recupereze foarte bine. În mod sigur o să ia o pauză mai lungă”, a spus Cosac.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!