Carousel hot news

Dezvăluiri BOMBĂ din interiorul FRF! “Stăm pe un BUTOI CU PULBERE!”

Directorul de dezvoltare al FRF, Marcel Puşcaş, explică problemele mari pe care Federaţia le are în prezent din cauze birocratice şi care ar putea însemna că actuala conducere poate avea de...
05.05.2014 | 11:04
Dezvăluiri BOMBĂ din interiorul FRF!
ADVERTISEMENT

Directorul de dezvoltare al FRF, Marcel Puşcaş, explică problemele mari pe care Federaţia le are în prezent din cauze birocratice şi care ar putea însemna că actuala conducere poate avea de suferit. Puşcaş a tras un semnal de alarmă înainte cu o zi de termenul din instanţă, care vizează validarea noii conducerii FRF. 

“Marea problemă a momentului este de natură juridică. Pe fond, lucrurile sînt destul de grave şi, în acest moment, orice decizie e atacabilă de orice oficial de la cluburi, arbitri, impresari, jucători, cu şanse reale de cîştig. Sincer, Federaţia stă acum pe un butoi cu pulbere din mai multe motive legislative. În primul rînd, legea privind federaţiile nu e corelată cum trebuie cu legea sportului şi statutele şi regulamentele FRF. Apoi, la noul statut lucrează acum, din păcate, oameni care au mai făcut fix acelaşi lucru şi în trecut şi au făcut-o prost. Asta e realitatea şi nu trebuie să ne ascundem după deget dacă vrem să ieşim la liman cu fotbalul românesc, aşa cum ne-am propus!”, a declarat acesta conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri