Oficial. Big Sam, salvatorul Angliei Allardyce este noul selecţioner

Gabriel Esanu   
in STIRI INTERNATIONALE
22/07/2016, 17:38
Oficial. Big Sam, salvatorul Angliei Allardyce este noul selecţioner GALERIE FOTO

UPDATE, ora 18:03 / Sam Allardyce este noul selecţioner al Angliei, după ce fostul antrenor al lui Sunderland a semnat un contract pe doi ani cu federaţia. Big Sam va încasa un salariu de 3,5 milioane de euro pe sezon, cu jumătoate de milion sub suma pe care o încasa predecesorul său, Roy Hodgson.

_____________________________________________________

Roy Hodgson a plecat de la naţionala Angliei după dezastrul de la Euro 2016, cînd insularii au fost eliminaţi în optimile de finală, de Islanda, scor 1-2.

Federaţia engleză de fotbal nu pare prea grăbită să oficializeze numirea unui nou selecţioner, dar se pare că a decis, cel puţin, cine este alesul pentru acest post. Daily Mail anunţă că federalii i-au făcut o ofertă lui Sam Allardyce, iar acesta va fi noul selecţioner al Angliei în următoarele 24 de ore.

Sam Allardyce a mai fost aproape de a prelua naţionala Angliei, în urmă cu 24 de ani, dar Federaţia engleză a decis în cele din urmă să îi ofere postul lui Steve McLaren, care a eşuat în această funcţie.

Cei de la Sunderland şi-au exprimat nemulţumirea legată de decizia celor din federaţie şi îi cer lui Allardyce să îşi respecte contractul. În sezonul trecut, Big Sam a reuşit să o salveze pe Sunderland de la retrogradare, cînd nimeni nu se mai aştepta.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×