Sport

Federația Engleză de Fotbal l-a pus sub acuzare pe Cristiano Ronaldo. Portughezul a agresat un fan

Cristiano Ronaldo continuă să aibă probleme în Anglia. La Manchester United a ajuns rezervă, iar Federația Engleză l-a pus sub acuzare.
23.09.2022 | 20:41
Federatia Engleza de Fotbal la pus sub acuzare pe Cristiano Ronaldo Portughezul a agresat un fan
Cristiano Ronaldo a fpst găsit vinovat de agresarea unui fan și va fi amendat de Federația Engleză de Fotbal. Foto: Goal.com
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo e bun de plată. Federația Engleză de Fotbal (FA) l-a găsit vinovat în incidentul petrecut în primăvara acestui an, când portughezul a agresat un fan.

Cristiano Ronaldo, ”comportament necorespunzător și violent”

Nefericitul incident în care Cristiano Ronaldo a lovit peste mână un fan în vârstă de 14 ani care îl filma, și i-a spart telefonul acestuia, s-a petrecut pe 9 aprilie anul acesta.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei Everton – Manchester United 1-0, în drumul spre vestiare, Cristiano Ronaldo a reacționat deloc potrivit în momentul în care l-a văzut pe suporter că îl filmează.

Ulterior, starul portughez și-a cerut public scuze și chiar l-a invitat pe băiat la un meci al lui Manchester United, pe Old Trafford. Federația Engleză de fotbal a deschis o anchetă pentru a elucidat modul în care s-a petrecut incidentul.

ADVERTISEMENT

La aproape o jumătate de an distanță ancheta a fost finalizată iar portughezul a fost acuzat de ”comportament necorespunzător și violent”, notează Daily Mail.

Atacantul lui Manchester United va fi obligat să achite o amendă consistentă, dar, conform sursei citate, nu va fi suspendat pentru gestul său.

ADVERTISEMENT

Manchester United îl apără pe Cristiano Ronaldo

Așa cum era firesc, imediat după anunțul Federației privind soluționarea cazului, oficialii clubului de pe Old Trafford a remis un comunicat în care își exprimă susținerea pentru fotbalist.

”Am luat cunoștință de anunțul Federației în legătură cu Cristiano Ronaldo. Vom susține jucătorul pentru un răspuns la aceste acuzații”, se arată în documentul citat.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo are un început de sezon de coșmar la Manchester United. După ce a cerut conducerii clubului să fie lăsat să-și caute echipă, nemulțumit de faptul că ”diavolii” au ratat participarea în Liga Campionilor, portughezul și-a pierdut locul în primul 11.

Antrenorul Erik ten Hag l-a exilat pe banca de rezerve, atacantul bifând, în medie 34 de minute pe teren în cele șase partide din Premier League, în care a evoluat și nu a marcat niciun gol.

ADVERTISEMENT