Federația Franceză comentează calificarea României în semifinalele Fed Cup: ”Simona Halep ne va fi adversară”

Traian Terzian   
in Tenis
10/02/2019, 23:58
Federația Franceză comentează calificarea României în semifinalele Fed Cup: ”Simona Halep ne va fi adversară”
Federația Franceză de Tenis a comentat calificarea echipei României în semifinalele Fed Cup

Federația Franceză de Tenis a comentat calificarea echipei României în semifinalele Fed Cup, acolo unde vor da piept cu elevele lui Julien Benneteau. ”Tricolorele” au învins deținătoarea trofeului Cehia, în deplasare, cu scorul de 3-2, după un meci plin de suspans încheiat cu victoria la dublu a Irinei Begu și Monicăi Niculescu.

Simona Halep a adus două puncte României după victoriile cu Katerina Siniakova și Karolina Pliskova. Mihaela Buzărnescu a pierdut în fața ambelor jucătoare din Cehia, dar dublul format din Irina-Camelia Begu și Monica Niculescu au reușit un succes istoric în fața perechii Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova.

Federația Franceză comentează calificarea României în semifinalele Fed Cup

”Semifinala va avea loc în Franța la 20 și 21 aprilie! România a reușit să se impună în meciul cu Cehia. va fi adversarul echipei Franței”, este comentariul postat pe Twitter de Federația Franceză de Tenis după ce România s-a calificat în semifinalele Fed Cup.

Principalele jucătoare ale echipei Franței sunt Caroline Garcia, Alize Cornet și Kristina Mladenovic, iar FANATIK va face o prezentare a viitoarei adversare a României.

Închide ×