Carousel hot news

COMISIILE DUC VASLUIUL LA RETROGRADARE! “Vreau şefia FRF, ca să scap de şobolănimea de acolo!”

UPDATE 19:57 - După ce Comisia de Disciplină a FRF a decis depunctarea cu 8 puncte a celor de la FC Vaslui şi interzicerea de a mai face transferuri pentru o datorie către impresarul Ionel...
Autor: Cătălin Gheorghiu | 03.10.2013 | 18:14
COMISIILE DUC VASLUIUL LA RETROGRADARE!

UPDATE 19:57 – După ce Comisia de Disciplină a FRF a decis depunctarea cu 8 puncte a celor de la FC Vaslui şi interzicerea de a mai face transferuri pentru o datorie către impresarul Ionel Codoban, fostul investitor al celor de la Vaslui, Adrian Porumboiu, s-a hotărît să candideze la alegerile pentru preşedinţia FRF din 2014: “Îmi doresc mai mult ca niciodată să candidez la şefia FRF. Să scăpăm de toată şobolănimea de acolo, de guzgăneala aia. E penibil ce se întîmplă. Nu e vorba de bani, ci de anumite principii. Eu nu mai am treabă cu clubul, dar în acest subiect mă voi implica direct”, a spus Porumboiu la Sport.ro.

UPDATE 18:21 – Adrian Porumboiu a comentat, ironic, pentru FANATIK : ”Domnii de la Federaţie se grăbesc pentru că trebuie să ia banii repede Codoban”.

 

FC Vaslui este în corzi, clubul moldav fiind la un pas de a primi o depunctare uriaşă din partea Federaţiei.

Comisia de Disciplină a FRF a emis azi un comunicat prin care respinge apelul clubului Vaslui şi cere depunctarea echipei moldave cu 8 puncte şi interzicerea drepturilor de transferuri.

Motivul îl reprezintă datoriile pe care clubul moldav le are faţă de impresarul Ionel Tătar Codoban. Vasluienii sînt somaţi să plătească rapid datoriile, termenul limită pentru a face dovada plăţii este 16 octombrie 2013, ora 14:00.

Moldovenii sînt în acest moment pe locul 10 în Liga 1, cu 11 puncte după opt etape. Dacă deciza Comisiei FRF se va menţine, Vasluiul va ajunge pe penultimul loc, la egalitate cu Universitatea Cluj, care are 3 puncte.

com

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!