ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Transferul anului pentru Federaţia Română de Judo: Sensei Kohei Oishi va antrena loturile României de judo!

A fost făcut transferul anului pentru Federaţia Română de Judo. Din această lună, prestigiosul sensei japonez Kohei Oishi va antrena loturile României de judo.
Autor: Marian Popovici | 16.11.2017 | 08:15
Transferul anului pentru Federaţia Română de Judo: Sensei Kohei Oishi va antrena loturile României de judo!

Contractul a fost semnat pentru următorii trei ani, iar obiectivele sunt importante. La Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, România şi-a propus să obţină, cel puţin, o medalie de aur. Valorosul antrenor japonez a fost întâmpinat cu aplauze de către Comitetul Director, în prima sa zi petrecută la Federaţia Română de Judo.

ADVERTISEMENT

Kohei Oishi a fost vizibil emoţionat şi a spus că ştie deja câteva cuvinte în limba română: “Mulţumesc foarte mult! Îmi place România, îmi plac românii, mâncarea românească şi oraşele româneşti”

Florin Bercean: “Am reuşit să aducem unul dintre cei mai buni specialişti din Japonia” 

ADVERTISEMENT

“În sfârşit, am reuşit să aducem unul din cei mai buni specialişti din Japonia. Nu numai că este bun, este şi tânăr, care îşi doreşte foarte mult rezultate excepţionale. Îi dorim bun venit în România şi să fie de bun augur. Nu ne putem gândi decât la îndeplinirea obiectivului suprem la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Medalia de aur!”, a afirmat Florin Bercean, vicepreşedintele Federaţiei Române de Judo.

Ultima oară a coordonat lotul de judo al Universităţii din Nagoya. Kohei Oishi deţine centura neagră trei Dani, iar sportivii antrenaţi de el au câştigat mai multe competiţii. Pregătirile pentru Jocurile Olimpice din Japonia 2020 au început. 

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!