Sporturi

Federația Română de Tenis intră în șomaj tehnic! „Noi suntem deja obişnuiţi cu situaţia asta dificilă”

03.04.2020 | 17:13
Federația Română de Tenis intră în șomaj tehnic! „Noi suntem deja obişnuiţi cu situaţia asta dificilă”
Federația Română de Tenis intră în șomaj tehnic! „Noi suntem deja obişnuiţi cu situaţia asta dificilă”. Sursă foto: ziare.com
ADVERTISEMENT

George Cosac, vicepreședintele Federației Române de Tenis, a dezvăluit că întreg comitetul de angajați din cadrul FRT va intra în șomaj tehnic, mărturisind că Federația nu mai primea nicio finanțare din partea Statului Român de peste doi ani.

Federația Română de Tenis intră în șomaj tehnic

George Cosac a anunțat că Federația Română de Tenis intră în șomaj tehnic din cauza problemelor financiare provocate de pandemia de coronavirus care s-a abătut asupra României.

Vicepreședintele FRT a mărturisit însă că sunt obișnuiți cu situațile financiare grele, în condițiile în care Statul Român nu a mai oferit nicio finanțare de peste doi ani.

ADVERTISEMENT

„Din luna aprilie, toţi angajaţii Federaţiei Române de Tenis vor fi trecuţi în şomaj tehnic. Spre deosebire de celelalte federaţii care primeau finanţare de la Ministerul Tineretului şi Sportului, noi suntem deja obişnuiţi cu situaţia asta dificilă pentru că nu primim bani de la stat de peste 2 ani.

Acum vor vedea şi celelalte federaţii cum e fără finanţare sau cu finanţarea diminuată”, a spus George Cosac.

ADVERTISEMENT

„Și la Dinamo se va intra în șomaj tehnic!”

George Cosac, care este și președinte al CS Dinamo, a mărturisit că și „alb-roșii” vor intra în șomaj tehnic: „La clubul Dinamo situaţia financiară este bună momentan. Dar şi aici se va lua în calcul şomajul tehnic, fără discuţie.

Suntem solidari, mergem şi noi în direcţia în care merg toate cluburile sportive. Iar direcţia este spre şomaj tehnic sau diminuări de salarii”.

ADVERTISEMENT

„Încă nu am ajuns la decizia de şomaj tehnic, dar vom ajunge. Trebuie să fim solidari, pentru că eu consider că toată lumea va trece prin aceste lucruri”, a mai spus George Cosac.

  • 52 de ani a împlinit George Cosac pe 26 ianuarie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri