Federer are cale liberă spre locul 1 ATP. Nadal s-a retras de la un turneu important

Claudiu Surmei   
in Tenis
13/06/2018, 19:30
Federer are cale liberă spre locul 1 ATP. Nadal s-a retras de la un turneu important GALERIE FOTO
Rofer Federer poate trece pe locul 1 ATP după retragerea lui Rafael Nadal

Roger Federer are cale liberă spre locul 1 în clasamentul ATP, după ce Rafael Nadal a anunțat că se retrage de la un turneu important.

Rafel Nadal va pierde locul 1 în clasamentul ATP dacă elvețianul Roger Federer va ajunge în finala turneului de la Stuttgart. Spaniolul a declarat că se va retrage de la turneul pe iarbă de la Queen’s Club, din Londra.

Roger Federer are cale liberă spre locul 1 ATP

Câștigătorul turneului Roland Garros din acest an a spus și motivele care l-au determinat să ia această decizie. Sezonul meu pe zgură a fost lung, dar cu bune rezultate. Îmi prezint scuzele mele organziatorilor turneului şi fanilor mei, dar am discutat cu medicii şi trebuie să ascult ce îmi spune corpul”, a declarat sportivul spaniol.

Turneul de 500 de puncte de la care va lipsi Rafael Nadal se va desfășura în perioada 18-24 iunie.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic, ţinta glumelor la FCSB. Gestul făcut de Budescu şi Pintilii. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.