Federer vrea să devină din nou lider ATP! Cum îl poate detrona pe Nadal

Razvan Nicolae   
in Sporturi
08/02/2018, 11:08
Federer vrea să devină din nou lider ATP! Cum îl poate detrona pe Nadal

Roger Federer a fost invitat la turneul de la Rotterdam şi a acceptat să meargă în Olanda. Jucătorul clasat în prezent pe locul 2 în ierarhia ATP l-ar puta detrona pe Rafael Nadal din poziţia de lider cu această ocazie.

Elveţianul de 36 de ani are nevoie de o prezenţă în semifinalele turneului de la Rotterdam pentru a trece peste Rafael Nadal în clasament. Roger Federer nu a mai fost pe primul loc în circuitul masculin de tenis din noiembrie 2012.

Roger Federer poate să bată un nou record

Îmi amintesc că am jucat pentru prima oară la Rotterdam în 1999. A fost unul dintre primele turnee la care am avut şansa să evoluez la cel mai înalt nivel. Mă bucur că voi lua parte la festivităţile celei de-a 45-a ediţii”, a scris elveţianul pe site-ul său.

În cazul în care va urca pe primul loc, Roger Federer va deveni tenismenul cel mai în vârstă lider mondial din istorie. Recordul este deţinut de Andre Agassi, americanul a ocupat primul loc ATP pe când avea 33 de ani

Ştirea MOMENTULUI

“Perlele” FCSB care se vor vinde pe zeci de milioane! Anunţul patronului

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.