Fotbal international

Finala Nadal-Federer, REFUZATĂ la US Open! Copil, misiune infernală

Federer - Nadal US Open. Toată lumea aştepta pe tabloul masculin o nouă finală între Roger Federer şi Rafa Nadal. Elveţianul şi-a regăsit forma de odinioară şi a câştigat două turnee de...
26.08.2017 | 08:14
Finala NadalFederer REFUZATA la US Open Copil misiune infernala

Federer – Nadal US Open. Toată lumea aştepta pe tabloul masculin o nouă finală între Roger Federer şi Rafa Nadal. Elveţianul şi-a regăsit forma de odinioară şi a câştigat două turnee de Grand Slam în acest an: Austalian Open şi Wimbledon. Nici Rafa nu s-a lăsat mai prejos şi a redevenit lider mondial reuşind să se impună în turneul său iubit de la Roland Garros.

Federer – Nadal US Open. Dar, la US Open cei doi nu pot să se întâlnească în finală, fiind pe aceeaşi parte de tablou. Federer şi Nadal se pot întâlni în semifinale în cazul în care vor reuşi să treacă de toţi adversarii. Pe cealaltă parte de tablou sunt favoriţii 2 şi 4 ai turneului, Andy Murray şi Alexander Zverev.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Federer – Nadal US Open. Marius, Copil, misiune dificilă în primul tur 

Roger Federer şi Rafa Nadal nu s-au întâlnit niciodată în carieră la US Open. “Matadorul” va avea parte de mai multe obstacole dificile până la o eventuală semifinală cu Roger: Dusan Lajovic, Taro Daniel, Richard Gasquet, Tomas Berdych şi Grigor Dimitrov fiind pe partea de tablou.

Federer – Nadal US Open. La rândul său, Federer are un traseu complicat la Flushing Meadows: Frances Tiafoe, Blaz Kavcic, Feliciano Lopez, Nick Kyrgios şi Dominic Thiem.

Federer – Nadal US Open. Marius Copil este pentru prima dată pe tabloul principal de la US Open, însă a avut ghinion. Românul se va duela în primul tur cu favoritul opt al turneului, francezul Jo Wilfred Tsonga.

Federer – Nadal US Open. Marii absenţi ai acestei ediţii de la US Open sunt Novak Djokovic, Stan Wawrinka şi Milos Raonic, cei trei fiind accidentaţi.