Federer poate reveni pe primul loc ATP! Ce trebuie să facă Nadal pentru a se opune

Gabriel Esanu    Ionut Neamţu   
in Sporturi
16/04/2018, 23:27
Federer poate reveni pe primul loc ATP! Ce trebuie să facă Nadal pentru a se opune

Pe zgură, presiunea pe Nadal este una uriaşă, după ce anul a reuşit să câştige nu mai puţin de patru turnee pe suprafaţa sa favorită, Monte Carlo, Barcelona, Madrid şi Roland Garros. Mai bine de jumătate dintre punctele Ibericului, 4680 din 8770, sunt obţinute pe zgură. Suprafaţă pe care Federer a decis din nou să nu joace, nevând puncte de apărat de anul trecut.

Iar misiunea lui Nadal începe chiar la Monte Carlo, în această săptămână. În acest moment, diferenţa dintre liderul ATP şi Roger Federer este foarte mică, doar 100 de puncte. Iar Rafa, învingător anul trecut la Monte Carlo, este obligat să câştige dacă vrea să rămână lider.

Rafael Nadal, de zece ori câştigător la Monte Carlo

Rafa Nadal, care este calificat direct în turul doi, fază în care va juca împotriva slovenului Aljaz Bedene, locul 58  ATP, este văzut ca mare favorit la Monte Carlo, unde s-a impus de nu mai puţin de zece ori! Cotă 1,70 pentru un succes al lui pe Coasta de Azur.

Ştirea MOMENTULUI

CSM Politehnica Iaşi a devenit FC Poli Iaşi: “Ne-am primit identitatea”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.