Sport

Video. Federer, în centrul unui scandal în Elveţia! O jurnalistă este acuzată de prea multă tandreţe

Roger Federer a câştiga la Australian Open trofeul cu numărul 20 la un turneu de Mare Şlemn, dar ar pute avea probleme în familie.
05.02.2018 | 12:14
Video Federer in centrul unui scandal in Elvetia O jurnalista este acuzata de prea multa tandrete

Marele campion elveţian a ajuns ls 36 de ani, dar continuă impresioneze şi duă victoria 6-2, 6-7, 6-3, 3-6, 6-1 în finala cu Marin Cilic.  Federer a fos felicitat la finalul meciului de o jurnalistă venită din Elveţia, însă imaginile par să arate o relaţie mai mult decât amicală.

O prezentatoare a televiziunii SRF l-a atins pe Roger Federer într-un mod mult prea tandru pentru o simplă relaţie jurnalist-jucător.  Denise Langenegger a fost atacată în urma gestului, fiind acuzază că încalcă regulile jurnalismului după ce l-a atins pe Roger cu mâna pe piept.

Roger Federer are patru copii

Starul elveţian este căsătorit de mai mulţi ani cu fosta jucătoare slovacă Mirka Vavrinec, cea alături de care are patru copii. Mirka şi Roger s-au bucurat în 2009 de venirea pe lume a gemenelor Myla Rose şi Charlene Riva, iar la 5 ani distanţă s-au născut Leo ŞI Lenny, o altă pereche de gemeni în familia lui Roger.

Totuşi, jurnalista din Elveţia şi-a cerut scuze într-un interviu şi a explicat situaţia: “Cu toţii am fost cuprinşi de emoţie după finală. Am fost atât de fericită pentru Roger, încât am reacţionat mai mult ca o persoană normală decât ca o jurnalistă. Pregăteam un interviu live, într-un loc în care era foarte multă agitaţie. A fost o situaţie excepţională, plină de emoţie, dar e drept că nu am păstrat distanţa jurnalistică. Greşeala îmi aparţine”, a spus Denise într-un interviu.