Fotbal international

Federico Marchetti, pagubă de 300 de mii de euro: i-a fost distrus bolidul Ferrari la o spălătorie!

12.01.2021 | 12:32
Federico Marchetti paguba de 300 de mii de euro ia fost distrus bolidul Ferrari la o spalatorie
ADVERTISEMENT

Federico Marchetti (37 de ani), portarul celor de la Genoa, a luat o hotărâre greșită. Și-a lăsat mașina Ferrari la un angajat al unei spălătorii auto și și-a găsit bolidul care costă 300.000 de euro parcat într-un zid. 

Mare iubitor de mașini scumpe, fostul portar al naționalei Italiei (11 selecții) va lua taxi-ul pentru a ajunge la antrenamente sau își va achiziționa un alt bolid de lux. Portarul a avut surpriza neplăcută de a-și găsi distrus Ferrari-ul care atinge în trei secunde viteza de 100 km/h.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul din Italia  era cotat la 13 milioane de euro în urmă cu opt ani. El a mers la spălătoria auto preferată și și-a lăsat mașina pe mâna unui angajat, care a fost foarte nepriceput, deoarece la o manevră obișnuită a parcat bolidul jucătorului direct într-un zid.

Ferrari de 300 de mii de euro, făcut zob de un angajat al unei spălătorii

Jurnaliștii de la Corriere dello Sport notează că angajatul nu a avut nevoie să primească îngrijiri medicale, iar oamenii legii au venit rapid pentru a face primele cercetări la locul unde s-a petrecut accidentul. Norocul portarului este că mașina sa, modelul Superfast 812, avea asigurare.

ADVERTISEMENT

Federico Marchetti a evoluat în două meciuri pentru Genoa în actualul sezon din Serie A.  Pe 27 septembrie, a fost titular în partida în care echipa sa a fost umilită de Napoli cu 6-0, în etapa a doua din campionatul Italiei.

Apoi, în campionat nu a mai jucat destul de mult timp. A mai fost folosit de antrenorul  celor de la Genoa pe 7 decembrie, în duelul cu Fiorentina, terminat 1-1.

ADVERTISEMENT

64 de minute a evoluat portarul și nu a încasat gol. Fiorentina a înscris abia după ce a fost schimbat Marchetti. În același timp, portarul a jucat și în două partide din Cupa Italiei.

Federico Marchetti are în palmares Cupa Italiei cu Lazio

Marchetti este cotat pe site-urile de specialitate la 200 de mii de euro. Portarul are în palmares Cupa Italiei, câștigată cu Lazio în sezonul 2012-2013, dar și Supercupa cucerită de echipa din capitala Italiei în stagiunea 2017-2018.

ADVERTISEMENT

Federico Marchetti  a jucat de-a lungul timpului la echipe ca AC Torino, FC Crotone, Cagliari, Lazio, Genoa. Toată cariera sa a evoluat doar pentru formații din Italia!

ADVERTISEMENT
Tags: