A fost la un PAS de o mare ŢEAPĂ: ”Semnează, îţi dau 5.000 de euro!”

Cristian Blanuta   
in Stiri sportive
13/08/2016, 11:41
A fost la un PAS de o mare ŢEAPĂ: ”Semnează, îţi dau 5.000 de euro!”

Nici măcar o clipă nu s-a gîndit Dinu Gheorghe că echipa va ajunge rău de tot, prin Liga a 5-a, după ce Rapidul reuşise revenirea pe prima scenă! De aceea, ”Vamă”, pe atunci preşedinte al clubului din Grant, s-a orientat imediat către unele transferuri cu greutate. Între jucători, Mario Felgueiras.

Portarul care a făcut istorie pe cînd evolua în campionatul românesc, la CFR Cluj, se afla la final de contract cu Pacos de Ferreira, iar Dinamo şi Steaua încercau să-l ”agaţe”. Nu au reuşit, după o lungă perioadă de negocieri. Atunci a intervenit Dinu Gheorghe.

Preşedintele giuleştenilor l-a sunat pe portarul portughez şi i-a făcut propunerea. ”I-a spus direct că-l vrea la Rapid, că ar fi o alegere bună. I-a spus că-i va da un salariu de 5.000 de euro pe lună. Capitolul financiar cuprindea însă şi alte promisiuni, nişte bonusuri… Dar i-a promis că va fi titular”, a dezvăluit, pentru FANATIK.RO, o sursă din cadrul grupării giuleştene.

Felgueiras a cerut cîteva zile pentru a analiza oferta. În cele din urmă, răspunsul a fost negativ. La scurt timp, portarul îşi prelungea cu încă un an contractul cu Pacos de Ferreira, unde ajunsese, iarna trecută, de la Karabukspor.

Dinamo i-a oferit 10.000 de euro!

Mario Felgueiras a avut cea mai bună ofertă de la Dinamo. Ioan Andone, care rămăsese fără portari după plecările lui Cerniauskas şi Rîmniceanu, a discutat cu portughezul pe care-l ştia bine de cînd antrenase pe CFR. I-a prezentat oferta salarială pe care Negoiţă i-o pregătise. Dar Felgueiras a refuzat-o. Sursele FANATIK.RO spun că portarul ar fi dorit să ajungă la Steaua, pe un salariu mai mare.

Nu s-a întîmplat, Reghe fiind mulţumit de portarii lui, astfel că Felgueiras a rămas la Pacos.

600.000 de euro este cota de piaţă a lui Felgueiras, potrivit transfermarkt.de

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×