Video. Pe cine a vrut Gigi! Felgueiras, simularea anului

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
14/03/2018, 11:25
Video. Pe cine a vrut Gigi! Felgueiras, simularea anului

În minutul 73 al meciului Pacos Ferreira – FC Porto 1-0, Mario Felgueiras s-a gândit că este un moment bun să tragă de timp şi a simulat că a fost lovit de unul dintre adversari. Fostul portar al celor de la CFR Cluj l-a acuzat pe Vincent Aboubakar că l-a lovit în careu, însă reluările TV au arătat că nu a existat niciun contact.

Portarul de 31 de ani a stat secunde bune pe gazon, în timp ce se plângea că a fost faultat de jucătorul lui FC Porto. Arbitrul partidei nu a văzut simularea lui Mario Felgueiras, astfel că portughezul a scăpat fără să primească cartonaşul galben.

Felgueiras, aproape de FCSB în iarnă

În această iarnă, Gigi Becali a anunţat că Mario Felgueiras a fost o ţintă pentru FCSB. Cu toate acestea, Mihai Stoica şi Nicolae Dică s-au opus ca fostul jucător al clujenilor să ajungă în curtea vicecampioanei României.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×